„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 2. maijs
Ceturtdiena
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
+17.3 °C
daži mākoņi

Grupa “Simply 4” – Eirovīzijā no Latgales

Šovakar olimpiskajā centrā “Ventspils” norisināsies Eirovīzijas nacionālās atlases pusfināls, kurā skatītāju balsojumā no 20 dziesmām tiks izraudzītas desmit, kas 28.februāra vakarā sacentīsies par tiesībām pārstāvēt Latviju Eirovīzijas konkursā Maskavā. Pamatīgā konkurencē tiesības startēt Eirovīzijas atlasē ieguvusi arī grupa “Simply 4”, kurā apvienojušies četri puiši no muzikālā TV šova “Koru kari” uzvarētāja Daugavpils Oranžā kora – Igors Jevsejevs, Mihails Andrejevs, Sandis Ulpe un Sergejs Ivanovs. Viņu izpildītā dziesma “When the sun is going down” skanēs ar 18. kārtas numuru. Starp mēģinājumiem, viesošanos radio ēterā un došanos uz Ventspili ar cerību, ka Latgale balsos par savējiem, visi četri “Simply 4” puiši iegriezās “Latgales Laika” redakcijā uz nelielu sarunu.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

27.02.2009 10:47
liene, lienenite@inbox.lv
lai jums veicas!!!!!
27.02.2009 10:46
santa
puiši malači!!!! Turās:) Mēs par jums!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27.02.2009 10:34
Leila
Dziesma skan burviģi. Taja "Rigas tusiņa" viņem gan būs gruti, bet cēru ka izturēs. Mēs par jūms!
27.02.2009 10:23
!
Lai veicas :) Bet tomēr kaut kā nepārliecina mani tā dziesma (mans subjektīvais viedoklis) Bet tik un tā novēlu visu to labāko puišiem, arī turpmākajās mūzikas gaitās :) !!!