„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. aprīlis
Pirmdiena
Laine, Raimonds, Vilnis
+12.3 °C
skaidrs laiks

Grupa “Simply 4” – Eirovīzijā no Latgales

Šovakar olimpiskajā centrā “Ventspils” norisināsies Eirovīzijas nacionālās atlases pusfināls, kurā skatītāju balsojumā no 20 dziesmām tiks izraudzītas desmit, kas 28.februāra vakarā sacentīsies par tiesībām pārstāvēt Latviju Eirovīzijas konkursā Maskavā. Pamatīgā konkurencē tiesības startēt Eirovīzijas atlasē ieguvusi arī grupa “Simply 4”, kurā apvienojušies četri puiši no muzikālā TV šova “Koru kari” uzvarētāja Daugavpils Oranžā kora – Igors Jevsejevs, Mihails Andrejevs, Sandis Ulpe un Sergejs Ivanovs. Viņu izpildītā dziesma “When the sun is going down” skanēs ar 18. kārtas numuru. Starp mēģinājumiem, viesošanos radio ēterā un došanos uz Ventspili ar cerību, ka Latgale balsos par savējiem, visi četri “Simply 4” puiši iegriezās “Latgales Laika” redakcijā uz nelielu sarunu.

Komentāri

10.03.2009 20:06
sham
mīļie "brõli",par šitik šķērsām vilcējiem balsot nedrīkst, kaut vai viņi ir "zemļaki ".
10.03.2009 13:48
Irochka, semenss@inbox.lv
Тумшевиц со слабым голосом,но феерическим шоу и динамичной песней точно прошла бы в финал в Москве,плюс там ее знают и Россия голосовала бы за нее! Две Ангельские девочки с изумительными голосами тоже заслуживают быть избранными. Замечательны и ребята из Латгалии-но сыроватое выступление и движения как на пионерской линейке.Ну и при всем моем уважении к человеческим качествам Бусулиса- его песня- САМАЯ НЕФОРМАТНАЯ для евровидения.Когда Латвийцы начнут думать головой??????????? Голосовать за него в Латвии нельзя!!! Мотив песни не запоминающийся!!! Постановка вообще никакая(пока)!!! Не думаю,что он пройдет в финал,но если такое чудо и случится, то готовься народ к 20 месту!!! То же самое (даже еще хуже) было и с группой Космос......и где тот Космос???...и кому поет???? ДУМАТЬ НАДО, РЕБЯТА ПОЛУЧШЕ!!!!!!!
09.03.2009 22:00
shamrock
Annija un Kristīna - balsis lieliskas, bet dziesma tik vienmuļa un garlaicīga, ka likās - nekad tās gaudas nebeigsies; Camillas - tāds jauks regejs, tikai traucēja briesmīgais akcents; Simply4 - pretīgi saldi un šķībi, banāla dziesma; Busulis - forša dziesma, bet.... par labu priekš Eirovīzijas; Ivo G.-G. un Iveta B. - gana lipīga un popsīga dziesmiņa, pavisam neslikta; Triānas parks - mani favorīti, starp citu, bet... Eiropa diez vai sapratīs; Aiša - traks meitens, bet lielas izredzes uzvarēt, un šis nebūs tas sliktākais variants, ko sūtīt uz Maskavu; Natālija ar Dynamite - neslikta dziesmiņa, diemžēl Maskavā šitādas meitenes ar līdzīgām dziesmām būs simtiem; Sabīna - dziesma absolūti nekāda; Ketta - skat. iepriekš.
09.03.2009 16:57
voorna
Objektivi vertejot, vinji bija ljoti vaji dziedajumaa, dziesma nav viegla protams, bet tad vajag atrast viduscelju kautkadu.dziedat piemeram bedu manu lielu beedu, nu kaut kaa taa. nebija vinji konkuretspejigi, lai vai ka savejie jaatbalsta, bet objektiviem ir jabut, bija ljoti vaji, vienigi izskatijas neslikti.
02.03.2009 10:34
edgars
kritizē tie, kuri paši nekad nav uz skatuves dziedājuši. Finala kārtā bijāt ok. Neapstājieties, ejiet uz priekšu:)
02.03.2009 10:30
katy, freshkate@inbox.lv
Puiši no Simply 4 LIELI MALAčI, viņi godam sevi paradijat!!!!!!!!!! Cerams viņus ieraudzit nakamaja Eirovīzijā!!!!!!!!!!
02.03.2009 09:43
mjā
Pusfinālā dziedājums dažiem čomiem bija galīgi garām,to pat ar neapbruņotu ausi varēja saklausīt.finālu nemaz neklausījos,jo tērēt naudu balsošanai tikai tāpēc,ka viņi ir cipa savējie...nav vērts. bet,runājot par biezās ādas uzaudzēšanu-ja esi ticis saulītē,bet nespēj pierādīt ,ka esi īsts profesionālis,tad jāprot uzklausīt visi viedokļi un adekivāti uz tiem jāreaģē...Klausītājiem ir visas tiesības teikt,kā ir no malas.
02.03.2009 09:36
?
cenzūra :) ?
01.03.2009 14:46
Atbalstitaja
Viss bija perfekti, Juus paliekat slaveni liidz ar to jums vajag uzaudzeet biezu aadu lai uztvertu skaugus ar veesumu. Juus bijaat SUPER
28.02.2009 21:27
klausītāja
Puiši! Tādi mākslinieki, bet kas par šķību dziedāšanu. Sviests!