„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. aprīlis
Pirmdiena
Laine, Raimonds, Vilnis
+20.7 °C
daļēji mākoņains

Lilija Kovaļčuka “Ornamentam” ir atradusi santehniķi

Ilūkstes pašvaldības SIA “Ornaments” vairāk kā mēnesi ir jauna vadītāja Lilija Kovaļčuka. Pirms tam viņa darbojusies novada domes revīzijas komisijā un saprot, ka komunālie pakalpojumi, kurus piedāvā SIA “Ornaments”, ir viena no grūtākajām pašvaldības darba jomām, kurā bieži nākas uzklausīt iedzīvotāju neapmierinātību un sūdzības. Tomēr L. Kovaļčuka piekritusi šim darbam, jo uzskata, ka katram cilvēkam dzīvē jāuzņemas kāds atbildīgs darbs. Iepriekšējos sešos gados gūto pieredzi daudzajos projektos un semināros viņa tagad varēšot izmantot šajā darbā, lai gan labi saprotot, ka komunālo pakalpojumu nozarē visiem nebūsi mīļš.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

11.02.2009 22:13
Ivka
Vai tiešām šajā krīzes laikā visā Ilūkstē ir tikai viens santehniķis un tiešām viņu bija tik gūtu atrast, ka tad jāvelta vesels raksts? Tiešām nebija neviena pretendenta uz šo vietu?
11.02.2009 12:44
balss
Nevajag jau lielu pieredzi strādat vadošā amatā , ja ir daudz naudas ( Eiropas nauda), bet vajag īstu prasmi strādat un gūt rezultātus krīzes apstākļos, ja tās naudiņas nav tik daudz kā gribētos. Tikāi tādās situācijās mēs redzam īstos talantus vadībā. Veiksmi izdzīvot visiem mums šajā laikā. Novēlu no tiem lielajiem augstumiem krītot nesasisties sāpīgi.
06.02.2009 20:43
jurītis, baby.one@inbox.lv
Novēlu nolaisties no mākoņiem . Varbū iet pieteikties darbā Ornimentā būs par ko apkuri samaksāt. Grāfiku var stādīt ,tad ja ir par ko maksāt. Un vai tad Bebrenē divas mājas varēs apmaksāt visus izdevumus, ko sastāda apkures izmaksas.Vai tas ir reāli? Padomājiet lūdzu par to??????
05.02.2009 07:04
ilūkstiete, @@@
Lai nepiemeklē arī viņu zvaigžņu mānija ; ) Vajag ar cilvēkiem runāt, skaidrot.
04.02.2009 08:28
gotiņa
Izklausās daudz reālāk domājoša , nekā daža laba visaugstāk stavoša dāma domē, kuru līdzīgi tam, kā lielā augstumā, arī augstos amatos piemeklēja reibonis. Veiksmi Lilijai šai grūtajā amatā. Var tikai apsveikt viņu un viņas drosmi. Dzīve visu noliks savās vietās. Lai atrod Lilija sapratni cilvēkos.
03.02.2009 12:59
jaanis, t.p.
Divu foto vareeja iztikt arii ar vienu, buutu vairaak vietas tekstam!