„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 30. aprīlis
Otrdiena
Liāna, Lilija
+14.4 °C
apmācies

Gundega Grišāne ir noskaņota pabeigt darbus

Neizstrādāta teritorijas plānojuma dēļ reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Edgars Zalāns (TP) 14. janvārī parakstīja rīkojumus par desmit pašvaldību vadītāju atstādināšanu no amata. No pienākumu pildīšanas tika atstādināti arī Krāslavas rajona Skaistas pagasta padomes priekšsēdētāja Gundega Grišāne un Piedrujas pagasta padomes priekšsēdētājs Jānis Purmalis. 3. martā Skaistas pagastā notika teritorijas plānojuma pirmās redakcijas sabiedriskā apspriešana. Gundega Grišāne, pašāvusi padusē pagasta kartes, devās tikties ar iedzīvotājiem, lai izskaidrotu plānojuma būtību un uzklausītu viņu priekšlikumus.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

25.11.2009 07:25
re-re
Kad reiz pagasts iegūs īstu saimnieku? Vai tad ciemnieki nevar vienreiz to izdarīt? Vai tad visi kārtīgi cilvēki tur ir nodzērušies?
27.03.2009 20:42
krii
pashaavusi padusee papiirus arii skraida vai pareizaak sakot brauc jaunaa pagasta mashiinaa. kad vinja bija vajadziiga pagastaa, vinja pelniija rubli skolaa, un otraadi. sen bija jaapadzen. straadaaja pagastaa vinjas gjimemes uznjeemums, abi ar viiru. lauku celju nevienu nesalaboja, tik soliija. ar slapju lupatu taadus.