„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+15.1 °C
apmācies

Kurš ir atbildīgs par slidenajiem ceļiem?

28. februārī ap plkst.18.00 Daugavpilī uz Vienības tilta pār Daugavu satiksmes negadījumā iekļuva Juris Jankovskis. Viņa automašīnu uz slidenā ceļa sanesa un tā ietriecās nožogojumā. Par notikušo viņš “Latgales Laikam” izstāstīja vēstulē un atsūtīja arī fotogrāfiju.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

03.03.2009 20:28
Skivon
Ja tāda avārija notiktu, piemēram, Vācijā, cietušais droši varētu iesūdzēt tiesā atbildīgos dienestus un saņemt kompensāciju! Taču mēs dzīvojam tikai Daugavpilī (Latvijā) un Eiropas līmenis vēl nav sasniegts. Autovadītājs ir tikai un vienīgi peļnas avots CSDD, apdrošināšanas kompānijām, degvielas tirgotājiem, bet mūsu pilsētā pašvaldības policijai un ceļu policijai - pēdējie nu jau kādu laiku citīgi stāv uz 18.Novembra ielas pie komunāliem kapiem (laikam krīze)! Patiesībā problēmas sāksies pēc dažām nedēļām, kad nokusis sniegs un laukā "izlidīs" bedres!!!