„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 3. maijs
Piektdiena
Gints, Uvis
+15.5 °C
daži mākoņi

Bāriņtiesas jaunajai priekšsēdētājai darba būs arvien vairāk

No 1. aprīļa Daugavpils bāriņtiesu vadīs Inga Cauņa, tāds lēmums pieņemts Daugavpils domes 26. marta sēdē. Deputātiem jautājums par izmaiņām Daugavpils bāriņtiesā bija negaidīts. Bāriņtiesas priekšsēdētāja Ligita Strazda īpaši nevēlējās afišēt savu aiziešanu, ar asarām acīs lūdza deputātus viņu neatrunāt un ļaut doties atpūtā. L. Strazda atzīst, ka pieņemt šādu lēmumu nebijis viegli, taču ģimene un draugi mudinājuši beidzot padomāt arī par sevi.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

02.04.2009 15:50
Vislielākā cieņa
Bāriņtiesas priekšsēdētajas pienākumus Ligita Strazda pildīja 6 gadus, pērn saņēma Cicerona balvu par neatlaidību, aizstāvot bērnu tiesības. ---------------------------------------------------------------- Vislielākā CIEŅA L.Strazdas k-dzei un PATEICĪBA par darbu, kas veikts pēc labākās sirdsapziņas! Ļoti žēl, ka nolēmāt aiziet!
02.04.2009 10:29
Nasjka
Apsveicu Ingu!!! Panākumus un izturību =))
01.04.2009 06:54
WWC1
Tiešām darbs nav no vieglajiem un patīkamajiem.Emociju netrūkst.Ir redzētas gan asaras,gan negulētas naktis...Un uz priekšu darba mazāk tuk tiešām nebūs.Jāturas!Lai viss izdodas!