„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 4. maijs
Sestdiena
Vijolīte, Viola, Vizbulīte
+17.1 °C
daļēji mākoņains

“Līksme” izdejoja savus četrdesmit

25. aprīlī Daugavpils rajona kultūras namā tautas deju ansamblis “Līksme” izdejoja savu 40. dzimšanas dienas koncertu.Vienuviet sapulcinādami savu pirmo vadītāju Irēnu Braslavsku, bijušos dejotājus, draugus un atbalstītājus, līksmieši sev un apkārtējiem radīja svētkus divdesmit astoņu deju garumā. Atlika vienīgi aplaudēt un atzīt, ka “Līksmei” pietiek dūšas, patiesa prieka un deju soļu spēka, lai izdejotu vēsturiskas dejas, dziesmu svētku sarežģītos priekšnesumus un jautras sadzīves ainas. Arī bijušie līksmieši rādīja savu dejotprasmi. Pavadījumu spēlēja Andrupenes un Daugavpils muzikanti Daiņa Platača pavadījumā.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

08.05.2009 11:18
to Iluta un visiem dirsējiem
Kas jums visiem ir par nemodi visus APDIRST !!! Jo īpaši deju kolektīvus !!! Ja kaut kas nepatīk, lūdzu to paturi pie sevis. Bet vēl labāk, dejo pats un rādi to Super sniegumu. Es koncertā nebiju, bet atsauksmes dzirdēju pozitīvas ! Visu cieņu Līksmei tās dejotājiem un protams vadītājai!
08.05.2009 08:57
Iluta
Par koncertu. Ritvars kā koncerta vadītājs bija šausmīgs, mūžīgi pārteicās, vārdu "četrdesmit" pat nemācēja izrunāt jau pašā koncerta sākumā. Nezinu, kādas viņam ir dotības, tikai ne koncerta vadītāja. Par "Līksmi". Kā viņi prata, tā arī dejoja. Ne īpaši.
07.05.2009 11:39
ZZ
Diemžēl uz jubilejas koncertu nevrēju tikt. Spriežot pēc atsauksmēm no tiem, kuri bija, ka gan koncerts, gan saviesīgā daļa esot izdevusies! Sveicu kolektīvu jubilejā! Novēlu raitu dejas soli un izturību nākošajos 40!!!!
05.05.2009 10:00
ups
Laimas rakstu gan draudzīgak apspriež...Līksmei laikam neatliek laika...neviens pat nepastāsta,kā izdevās koncerts,ko labu rādīja...
28.04.2009 22:00
jāāāāāāā???
Likās,ka tikvien būs,kā veco kadru nodzerstīšanās...
28.04.2009 10:26
Viesis
Paldies dejotājiem, koncerts tiešām bija ļoti jauks!