„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+14.7 °C
nedaudz mākoņains

Labam medniekam ir jātrenējas vairākas reizes gadā

Lai gan Daugavpils Mednieku un makšķernieku biedrības šautuvē Kalkūnes pagastā ciemojos sniegotā dienā, medniekiem sniegs netraucē darboties treniņu laukumā. Vieni pilnveido mērķī šaušanas iemaņas, jo maijā sāksies jaunā medību sezona, arī bebru medības pagarinātas uz mēnesi, citi trenējas mednieka eksāmenam, vēl citi šaušanas vingrinājumos noregulē jauno ieroci. Jāpiebilst, ka šautuve pieejama vairāk nekā 20 mednieku kolektīviem, kopā ap 450 medniekiem, kas ir Daugavpils mednieku un makšķernieku biedrības biedri.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

04.04.2009 07:31
Tantuks no Leišmales
Nezinu cik tur būtu mednieku biedrības pulciņam jātrenējas šaušanā , bet vienu varu teikt -īpaši jātrenējas bebru ķeršanā , jo citādāk izskatās ,ka nabaga stirniņas vien tikai trenkājat . Vairāk jātrenējas soļošanā un skriešanā , jo izskatās ,ka braucat vienā braukšanā vai nu ar auto vai traktora piekabē ...