„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. aprīlis
Pirmdiena
Laine, Raimonds, Vilnis
+9.7 °C
skaidrs laiks

Dzemdē bērnus un nebaidās no krīzes

Daugavpils ielās redzam daudz māmiņu ar bērnu ratiņiem un mazuļiem. Dzīvība īpaši kūsā rotaļlaukumā Centrālajā parkā un pie strūklakas Dubrovina parkā, kur vienmēr ir ļoti daudz bērnu. Valstī ir krīze, pat tiek spriests par pabalstu samazināšanu, tomēr bērni dzimst. Par to aprunājāmies ar jau piedzimušo un gaidāmo mazuļu māmiņām un tētiem.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

06.05.2009 12:39
ceriba, nav
valsti kur doma ka samazinat ,nogriezt,likvidet,izputinat visu kas ir labs cilvekam latvija ..nekad nebus nakotnes...)) musu deputati kas sez un lemj par tautas nakotnes bezdibeni tur pat un bus kur vini aizsutijusi savu tautu un tas tautas kas dzivo kopa ar mums.. ja valsti vadis pensionari kas dzivo sava pagatne... savos pagatnes apvainojumos.. un akli ir pret nakotni ..lemj vinju berniem,mazberniem maksat par visu to ko tie ir izdarijusi.. un viniem pilnigi nerupj cik bernu latvija piedzims cik nomirs cik aizbrauks...jo vini savu dzivi jau nodzivoja un savus cilvekus padarija par vergiem))