„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 30. aprīlis
Otrdiena
Liāna, Lilija
+14.9 °C
apmācies

Prokuratūra sākusi kriminālvajāšanu pret Rihardu Eigimu

Kriminālvajāšanas sākšanai pret Daugavpils domes deputātu Rihardu Eigimu Daugavpils pilsētas un rajona policijas pārvalde nodevusi kriminālprocesu, kas ierosināts pēc Krimināllikuma 296.panta par tiesas sprieduma vai lēmuma tīšu neizpildīšanu vai izpildes kavēšanu, kurā viņš minēts kā aizdomās turamais. Pēc šī panta paredzēts naudas sods līdz sešdesmit minimālajām mēnešalgām.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

15.07.2009 15:40
pilsētniece
Nesaprotu, kā tāds cilvēks var būt par mēru un vadīt pilsētu. Paklausieties vakardienas preses konferenci www. dautcom.lv. Visa preses konference notiek nevis valsts valodā, kā to prasa likums , bet gan citā valodā. Un atkal viss normāli. No domes aiziet speciālisti, daudzi tiek atlaisti, jau arī deputāti ir nopelnījuši atvaļinājumus. Kas gaida pilsētu nākotnē? Vai jaunās iestrādes tiks turpinātas? Neizskatās... Un mēs cietīsim un diemžēl neko nevaram izdarīt, jo viena cilvēka balss visu izlēma. Nākotnes nebūs. Ļoti skumji. Kur veselais saprāts....Gribētos lai jaunievēlētais deputātu vairākums tomēr nāktu pie saprāta, vēl var pilsētu glābt, tikai jāmaina tās tagadējā vadība.
15.06.2009 16:11
Andrejs F, X
Tā varētu būt :)) ... Jums, dāmas, Riša par komentāriem avīzē arī maksā ?? Tik vien, ka cenai par smieklīgu komentu noteikti vajadzētu būt zemākai nekā maksai par pārliecību :)) ... Citādi jau viss tāpat, kā pasaules senākajā profesijā - neliels pakalpojumiņš - 5-īts, visa nakts - sotaciņš ... :))
15.06.2009 15:29
X
Eks visātrāk ir Eigima līdzskrējējas- Ostrovska, Barkovska- megalatvietes un latviešu interešu aizstāves.
15.06.2009 15:00
Andrejs F, eks
Jums vajadzēja nabadziņu Eigima kundziņu labāk krievu valodā uzmundrināt, vēl labāk ar nelieliem "mata" iestarpinājumiem ... viņš jau latviski vienalga ne vārda nesaprot ... :)) Jā, un nevajag jau Ritu Strodi jaukt ar Latvijas Republikas Prokuratūru un Kriminālpoliciju, tas nav viens un tas pats ... :))
15.06.2009 08:48
eks
Tās ir šausmas! Ko vien Strode neizdarīs, lai tikai nepieļautu R.Eigimu pie varas stūīres, jo labi zin ar ko tas OŽ!!! Eigima kungs, saturieties un nepadodaties šīm provokācijām!
12.06.2009 17:03
Andrejs F
HĀ-HĀ-HĀ !!! Re kur viņš nāk - diženās latvju partijas LSDSP Gods, Prāts un Sirdsapziņa, no policijas prom mucējs Riša Eigims !!! Īvāna kungs, Jūsu komentāri ir vairāk nekā gaidīti !!! Priecājaties apjātie Eigima ievēlētāji - šamais dižkundziņš pretendēja uz otrās lielākās Latvijas pilsētas mēra amatu ... interesanti, cik bija jāiepiķo policijai, lai šī infa nenoplūstu pirms vēlēšanām ? :)) P.S. : ....njāā, kapēc mani šī ziņa patiesībā neizbrīna ???