„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 8. maijs
Trešdiena
Staņislava, Staņislavs, Stefānija
+7.2 °C
skaidrs laiks

Aizgāja uz pirti un godīgi apsolīja nezagt

28. jūnijā astoņi jaunās Daugavpils domes deputāti paziņoja par koalīcijas izveidošanu. Tajā ietilpst Rihards Eigims, Līvija Jankovska, Ludmila Smikova, Mečislavs Truskovskis, Oļegs Hublarovs (visi no LSDSP), Grigorijs Ņemcovs, Anžela Aļohno (“Latgales tauta”) un Vladimirs Nadeždins (“Saskaņas centrs”). Visas ekstravagantās izdarības, kas tika dēvētas par preses konferenci, no kuras apsolīja padzīt jebkuru korespondentu, kurš pārkāps pasākuma reglamentu, vadīja Tautas saskaņas partijas pārstāvis Valentīns Andrejevs.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

30.06.2009 15:26
no Rīgas
Mana 101% prognoze, Eigims un viņa anarhistu & žlobu banda netiks pie varas, vai nu, pēc gada viņš pats apdir..ies!
30.06.2009 12:14
Andrejs F
Izlasīju un normāli ierēcu :)) ... pagaidīsim, kas notiks rīt, protams :)) Bet visā visumā situācija ir ļoti izdevīga. Pirmkārt, t.s. Eigima komanda ir lūzeri pēc definīcijas ... tagad vajag tikai mierīgi paiet malā un ļaut puišeļiem no sirds izspēlēties - agri vai vēlu panesīsies iekšējais kašķis un sāksies klope - būs kārtējais pilsētas cirks un atkal varēs ierēkt :)) ... Otrkārt, gan smilškastes spēlītes , gan iekšējais kautiņš iekritīs tieši uz pašu krīzes smagumu , NEKAS no apsolītās debessmannas, protams, sasniegts netiks, attiecīgi Dārznieks un Co būs aptaisījušies 2-reiz :)). Treškārt, paldies Dievam, Latvijā pašlaik tomēr ir KNABs un beidzot ir reāla iespēja, ka Riša nonāks tur, kur viņam īstā vieta - būrī - ja ne par naftas kontrabandu, tad par dienesta stāvokļa izmantošanu (par to, ka stāvoklis tiks izmantots šaubu nav nevienam sakarīgi domājošam cilvim). Ceturtkārt, varbūt pēc šīs otrās izgāšanās arī tautas trulākajai daļai pieleks, kas patiesībā ir Eigims. Piektkārt, globāli ņemot - tiem, kam vēl ir ilūzijas par SC - skatieties, par kādām pros ... tām jūs varbūt cerējāt balsot Saeimas vēlēšanās :)) Vēl tomēr ļoti gribētos dzirdēt dedzīgo latviešu tautas interešu aizstāvju komentārus par "preses konferenci", gan tās noskaņu, gan valodu, konkrētāk - no Eigima saraksta biedrenes Genovefas Barkovskas, "partijas biedra" Daiņa Īvāna ... varbūt, kazi, Latvijas Ārpolitikas institūta vadītājam Atim Lejiņam arī ir ko teikt ??? :)) Jautrība tikai sākas, cienījamā publika ... :))
30.06.2009 11:11
Kalns
Nu re, beidzot esam dabūjuši ko pelnījām.
30.06.2009 09:38
Lapsa
Apsveicu Daugavpili ar jauno vadību! :)) Par latviešu valodu varēsim sākt aizmirst!