„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+1.4 °C
neliels sniegs

Vēršas tiesā ar sūdzību pret Daugavpils ceļu policijas priekšnieku

3. jūnijā Daugavpils tiesā reģistrēta Jurija J. sūdzība Kriminālprocesa likuma 621. panta kārtībā. cietušais lūdz tiesu veikt fiziskas personas veselības un citu interešu aizsardzību no prettiesiskas rīcības, kuras rezultātā viņam nodarītas fiziskas un garīgas ciešanas. Sūdzībā aprakstīts aprīlī noticis incidents starp viņu un Daugavpils Ceļu policijas priekšnieku Aleksandru Linkeviču. Jurijs J. norāda, ka 23. aprīlī A. Linkevičs viņu apturējis pie luksofora Viestura un Saules ielas krustojumā un lūdzis uzrādīt dokumentus, piebilstot, ka viņš pārkāpis ceļu satiksmes noteikumus. Tā kā policists bijis civilajā apģērbā, Jurijs J. lūdzis viņam uzrādīt policista apliecību, uz ko saņēmis rupju atbildi. Abu vīriešu starpā izcēlies konflikts, kurā A. Linkevičs esot pielietojis fizisku spēku, lai Juriju J. dabūtu laukā no mašīnas. Jurijs J. esot guvis miesas bojājumus – galvas sasitumu. Savā sūdzībā Jurijs J. norāda arī savas aizdomas uz to, ka A. Linkevičs atradies alkohola reibumā.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

07.07.2009 19:03
pozitīvs
visiem ieprikš rakstītājiem!!!!! Es nekad neesu sastapies ar IeM darbiniekiem, bet varu pateikt vienu, sūdzībnieki un nepamierinātie ir tie, kurus parasti čakarē policija u.c. Atbalstu Linkeviču, vairāk būtu tādi cilvēki, mazāk būtu sūdzībnieku!!!!!! Kretīni, paskattaties paši uz sevi ko darat!!!!!!!!! Linkevičs rullē!
08.06.2009 09:58
uh
Pilni kapi ar neaizstājamiem cilvēkiem!!!
08.06.2009 08:08
Fredis
Nu tas pats kā Krievijā, - tas ir mantojums no kura vēl ilgi nevarēsim atkratīties. No tādiem mantojuma īpašniekiem ir jāšķiras, neaizstājamu cilvēku nav.
07.06.2009 16:11
AG
Malacis, par savām tiesībām aktīvi jācīnas! Linkevičam amats būs jāatstāj!
06.06.2009 07:52
maija
Par Linkeviča neadekvāto uzvedību nemaz nav jābrīnās. Kādu gadu absolventu salidojuma laikā pie Špoģu vidusskolas viņš piedzēries ārdījās, bija tik agresīvs, kad kāda automašīna viņa auto nobrauca pārāk tuvu garām. Viņš kliedza: "Kas jūs nezināt, kas es tāds esmu?" Tad grīļīgi iekāpa mašīnā, apsēdās pie stūres un aizbrauca. Kā tik neadekvāti cilvēki var ieņemt amatus valsts policijā?