„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 4. maijs
Sestdiena
Vijolīte, Viola, Vizbulīte
+19.4 °C
daļēji mākoņains

Šodien Sauszemes spēku orķestris atvadās no Daugavpils

Pa Vienības nama atvērtajiem logiem rīta pusē skan līksma mūzika. Tur notiek NBS Sauszemes spēku orķestra mēģinājumi, diemžēl – pēdējie. No augusta šajā ēkā orķestra nebūs, bet telpas paliks tukšas. Diemžēl, nenotiks arī parāde 11. novembrī, ko bija iecerēts veltīt Latvijas armijas 90. gadadienai.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

02.08.2009 18:57
te
Rihards nav vainīgs,ka oreķstris atvadās. Viņš taču viņu neizputināja.
02.08.2009 11:21
skatītāja
Uz šo koncertu pilsētas vadībai nebij laika nākt ,jo vajadzēja gatavoties Jaunā Viļņa koncertam.Rihards žūrijas priekšā vakar gorījās kā zutis,lai tiktu kadrā...Nebrīnos,ja pēkšņi svētdienas apbalvošanā uzleks uz Dzintaru skatuves un piešķirs Daugavpils domes balvu:):):)
31.07.2009 23:00
PILSĒTNIECE
Koncerts bija ļoti jauks un sirsnīgs. Neskatoties uz lietu, skatītāju bija daudz. Aizkustinoši bija vērot dejojošus bēnus un skatītājus, kuri nebaidoties, ka paši samirks, turēja lietussargus virs muzikantiem. Žēl, ka pilsētas domes vadībai neatradās kāds sirsnīgs vārds un laiks atnākt un atvadīties no šī jaukā kolektīva. Šis orķestris diemžēl tiek likvidēts. Koncerts skaists, šķiršanās skumīga. Paldies šiem cilvēkiem, kuri var sniegt tik daudz pozitīvu emociju. Gribās novēlēt viņiem atrast cienīgu darbu un lai viņu talants arī turpmāk tiktu novērtēts. Paldies!