„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. aprīlis
Svētdiena
Gundega, Terēze
+16.2 °C
daļēji mākoņains

Domes sēdē cīnās ar matemātiku

Daugavpils domes kārtējā sēdē 13.augustā nepiedalījās četri no 15 deputātiem – Žanna Kulakova, Vjačeslavs Širjakovs, Viktors Butāns un Ludmila Smikova. Tā kā deputāti nebija pilnā sastāvā, izcēlās konflikts starp koalīciju un opozīciju.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

25.08.2009 23:20
Andrejs F, Izskatās ka
Varbūt pateiksi kādas ? :))
25.08.2009 11:03
Izskatās ka
Problēmas ir andrejam
23.08.2009 13:34
Andrejs F, ha ha
Esmu gan. Ir problēma ?
23.08.2009 08:58
ha ha
V ai nav tas pats Andrejs Faibuševičs, tas pats ar tiem "slavenajiem" rakstiem
21.08.2009 12:15
Andrejs F, Daugavpilietis
Kā tieši tev pietiek ? Faktu ? ... Tas vēl nemaz nav viss, es jau daudz ko pat neesmu pieminējis, vecīt :) Bet nevajag jau tālu iet, paņem da kau vai šo pašu rakstu - nosauc kaut vienu loģisku iemeslu, kapēc dokumenti deputātiem jāiesniedz 15 minūtes pirms sēdes, nelaižot tos pat uz komisijām kā prasa likums ? Es redzu tikai vienu iemeslu - kaut kas jāslēpj ... A kas būtu slēpjams PUBLISKAI varai ??? Tavi varianti ? :)) Eigimauša cirkam neizdodas noslēpt tikai vienu lietu - savu aprobežotību ... tas, kā saka, ir "uz mūžu" :))
21.08.2009 10:18
Daugavpilietis
Andrej, pietiek!!!!!!!!! tu esi kā nodrāsta skaņu plate , turklāt trula..
21.08.2009 02:11
Andrejs F., Jans
Es nezinu no kāda mēness tu, Jans, esi nokritis, bet vai tiešām tu gribi teikt , ka vīriņš, kurš : - no 2000.gada tiek turēts aizdomās par līdzdalību liela mēroga degvielas kontrabandā ; - 2001.gadā (vai 2-jā) par savu avantūrismu tika nomests no amata ar PAŠA partijas biedru rokām ; - latviski nerubī vairāk kā "labdien" ; - priekšvēlēšanu laikā atklāti apmelo par konkurentus ; - ar krievu šovinistu un reliģisko sektantu palīdzību uzpērk opozīcijas cilvēkus, lai dabūtu vairākumu, kurš viņam nepienākas ; - tulīt pēc kļūšanas par mēru , krīzes laikā ieceļ sev 3 vietniekus darbam, ko iepriekš mierīgi paveica 2, turklāt no visiem 3 vietniekiem tikai 1 tante spēj normāli latviski izteikties ; - uzreiz nopērk visiem vietniekiem (nabadziņiem) pa jaunam, gana dārgam mobilajam telefonam ; - pie pirmās izdevības ielien pakaļā Krievijas konsulātam, par pilsētas naudu sarīkojot Daugavpils okupācijas svētkus un uzspļaujot tam, ka latviešiem tā ir paņirgāšanās par viņu valsti ; - tikai tapēc, ka viņam nepatīk kāds pašvaldības uzņēmuma vadītājs, atklāti kūda iedzīvotājus pārkāpt likumu ar maksājumiem par "nesadalīto ūdeni" ; - izslēdz opozīciju no visām domes komisijām, it kā viņam būtu kaut kas slēpjams ; - tā vietā lai piedalītos PASAULES ČEMPIONĀTA (ievēro - pat ne Eiropas) posma atklāšanā savā pilsētā ar nolūku aizbrauc uz "jauno krievu" tusiņu Jūrmalā , tikai tapēc, ka spīdveju rīko cilvēki, kuri viņam nav "savējie" , bet kuri var šitam pajolim atklāti uzlikt mīksto .... uff, piekusu Tātad tu gribi teikt, ka šads vīriņš ir cienīgs pilsētas mērs ??? Un ka par to nevajag rakstīt ??? Tu sakasi kaut desmito daļu no tā par Strodi, ko 3 minūtēs var pastāstīt da jebkurš par Eigimausi - un tad pļurksti :)) Tavai zināšanai - gadā, kad Latvijā notika Pasaules hokeja čempionāts autoritatīvākie sporta komentētāji (piem. A.Kreipāns) spīdveja GrandPrix posmu nosauca par gada notikumu Latvijas sportā Nr.2. Šogad vari nosaukt kaut vienu PASAULES čempionāta posmu Latvijā ? Pat basketbols sievietēm - tikai Eiropas ... un tā ir Rīga ... Vari nosaukt vēl stadionu Latvijā, kur 5000 biļešu intervālā no 25 līdz 125 Ls tiek pilnībā izpirktas ? Jautājumi ir ??? Bet tam savam Rēzeknes pāķim pasaki, ka tas, ka viņš nezin, ka viņa paša Latgalē notiek Pasaules čempionāta posms ir nevis spīdveja , bet viņa paša problēma ... Lai vēl vairāk pabļaustās, būs mums te D-pilī par ko forši ierēkt :)))
20.08.2009 11:32
Daugavpilietis
Es pilnībā piekrītu Jānim, tā vairāk nav Latgale, bet dzeltenā Strode..
19.08.2009 19:58
Jans, inara@naujene.lv
Lasu sso aviizi gadiem, bet peec ssii gada juunija lasiit riebjas, nokritussi zemaak par millionu. Taa jums "iepatikaas'" pilsseetas domes darbs, ka veemiens naak. Izraadaas, ka juus neesat latgales beerni, bet Strodes pieguleetaaji. No kurienes taada interese par noriekusso domee? Agraak meenessiem klusums un tagad apdir..t varat katru izteikto fraazi... Pat draugs no Reezeknes ir sajuusmaa par juusu darbu , gatavo raksru par juusu krissanu. Tur jautaa, kas tas ir spidvejs, ka domes galvai jaabuut klaat ? Bet, ja nav, tev paarmet, ka esi jaunajaa vilnii pie krieviem, bet nevis sseit pie polliem... Jums valdee paraadiijaas pssekki? Vai vienkaarssi uzd..ssat Eigimam? Nekriitat zemaak , nelasiis juus latgalli! Mums Latgalee veel ir citas passvaldiibas, zzeel, ka taas juus neinteresee. Bet varbuut neviens nemaksaa? Ar peedejo ciennu Janis .