„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. aprīlis
Svētdiena
Gundega, Terēze
+7.3 °C
neliels lietus

“Gļēvuļu un nodevēju mums nav!”

Komentējot opozīcijas prasību sasaukt ārkārtas sēdi un izskatīt jautājumu par Riharda Eigima atbrīvošanu no Daugavpils domes priekšsēdētāja amata, 31. augusta preseskonferencē R. Eigims teica: “Man ir jāreaģē uz šo aicinājumu un pēc likuma sēde jāsasauc līdz 10. septembrim. Nevaru droši teikt, ko grib panākt šie septiņi opozīcijas deputāti. Acīmredzot, viņiem vienkārši nepatīk jaunās domes darba stils, un ar šādu rīcību viņi pārsvītroja divus mēnešus auglīga darba. Šādas vēstules domes darba procesā vēl būs, taču mūs ar tām neiebiedēs. Mūsu koalīcijā nav gļēvuļu un nodevēju.”

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

04.09.2009 16:18
Andrejs F, fover
Opozīciju izmet no visām komisijām, opozīcijas pārstāvjiem liedz runāt tad, kad viņi vinkārši ATGĀDINA, ka vispār jau likumi būtu JĀIEVĒRO ... Tu pats būtu "draudzīgs" tādā situācijā ? Ja būtu, pastāsti, lūdzu, kā tas izpaustos ? :))
03.09.2009 22:32
fover
Zini ,ja opozīcija būtu draudzīga , tad arī nebūtu tādas dalīšanas.
03.09.2009 22:19
PUĶĪTE
Fover! Sanāk tā, ka katrai komandai jānāk ar savu dārznieku. Vai tad jau mēs esam tik politizēti, ka pat apstādījumi ir īpaši iekārojama nozare. Ieskatieties tagadējās puķu dobēs. Es katru dienu eju caur Dzelzceļnieku parku. Arī dobē pie teātra nezied jau kaut kādas dārgās puķes. Apskatiet un novērtējiet. Nav jau jāmaina cilvēki, kas to visu plāno. Kāda starpība, kurš pie varas, galu galā. Cilvēki jau nav vainīgi, ka politiķi plēšās. Mums iedzīvotājiem svarīgi, lai ir skaisti.
03.09.2009 22:02
fover
Ko lieki tu uztraucies!!!!! Šīs valdības stādītās pukītes arī priecēs iedzīvotājus un ciemiņus.Pirms dažiem gadiem Eigima komanda bij gaumīgi sakopusi un tagad tik atliek turpināt viņu iesākto.
03.09.2009 21:36
daugavpiliete
Cik sapratu domē tiks atlaista Mārketinga un informācijas nodaļa. Tā jau ir, ka tiek iekārtoti cilvēki, kuri ir tuvi tagadējai vadībai. Un ar ko tagadējiem ir "iesālījusi" ainavu arhitekte? Uzzināju, ka viņai ir uzteikta atlaišana. Pilsētas apstādījumi priecē gan pilsētas iedzīvotājus gan ciemiņus. Parki gaumīgi un sakopti. Vai šī domes vadība neko neredz vai nesaprot ? Algas sev nozīmēja, budžetu izmainīja. Kaut kāds murgs!
03.09.2009 17:15
kukaža
Jā, un Aļohna savam vīram "Labiekārtošanā" ir izveidojusi jaunu amatu - izpilddirektors. Vienkārši super!
03.09.2009 14:32
pilsētniece
Šobrīd domē notiek Finanšu komitejas sēde. Pēc tās, plkst.15.00, izsludināta ārkārtas domes sēde. Droši vien drīz uzzināsim kādas nelikumības atkal ir pieņemtas. Noteikti arī domes kadru jautājums tiks izlemts. Pirmdien un trešdien pilsētplānošanas un būvniecības departamentā pieņēma apmeklētājus jauna priekšniece- Svetlana Krjukova. Jautājums- kur palika departamenta vadītāja un pilsētas galvenā arhitekte Ingūna Kokina?Jau ir uzteikts darbs vēl dažiem šī departamenta speciālistiem. Kāpēc tas viss notiek? Vai atkal tiks pieņemti "vajadzīgie" cilvēki? Gaidīsim jaunumus no domes sēdes. Cerams par to izlasīsim rītdienas LL avīzē. Un varbūt arī citus jaunumus.....
02.09.2009 20:30
Andrejs F, Lote
Lote, tev tā nešķiet, ka man nav tev šeit jāatskaitās "par paša paveikto", jo interneta komentāru lapa vispār jau ir domāta KOMENTĀRIEM par rakstu, vai ne ? Turklāt, ja es godīgi maksāju nodokļus no godīgi nopelnītu naudas, kuru pēc tam kaut kāds mega-lohs samaksā savam vietniekam-analfabētam, tad varbūt man arī ir tiesības arī no viņa kaut ko prasīt, vai ne ? Nobeigumā neliels novērojums - tipiska sovjetu reakcija, kad nav ko teikt par tēmu - a tu pats vot tāds un šitāds !!! Kāds tam sakars ar mani ? P.S. Es nekad neesmu reklamējis banku, vienkārši Hansabanka mani palūdza izstāstīt, kapēc paņēmu kredītu, jo laikam tolaik biju viens no pirmajiem. Ir jābūt konkrētam idiotam, Lote, lai apgalvotu, ka "kredītņēmēji ir noveduši valsti" , tu pati vispār lasi, ko raksti ? "Kredītņēmēji" tavai zināšanai varētu būt 80-90% no strādājošajiem, nu un tad ? Ne jau viņi ir vainīgi, vainīgi ir tie, kas šo banku kredītdošanas alkatību nespēja savlaicīgi ierobežot , plus vēl neizveidoja nekādus valsts uzkrājumus ... bļāviens, vai tiešām man te vēl jaskaidro ābeču patiesības, ko var izlasīt jebkurā avīzē ??? Jā bet pie tēmas - varbūt tev atgādināt nejēdzīgi sagrābtos Eigimauša kredītus 2001.gadā ? Un kapēc lai mēs domātu, ka viņš ir mainījies, tam ir kādi pierādījumi ?
02.09.2009 10:29
Lote
Andrej F, vārdu plūdi. :) Varbūt Jūs savu enerģiju varētu ieguldīt darbos un parādīt, kā tad būtu jāstrādā? Neko par Jūsu paša paveikto nav gadījies dzirdēt, vien lasīt pretenzijas pret notiekošo. Ak, atcerējos, pirms cik tur gadiem bija reklāmraksts, kurā aicinājāt ņemt kredītu kādā bankā. Un kur šie kredītņēmēji mūsu valsti tagad noveduši?
02.09.2009 00:32
Andrejs F, h2O
Riša kā vienmēr melo. Izlasi uzmanīgi rakstu, tur viss ļoti skaidri ir izstāstīts. Neko opozīcija NAV nobloķējusi, Riša pats ir notaisījies līdz ausīm ar savu diletantismu un avantūrismu :))
01.09.2009 23:08
h2O
Domes priekšsēdētājs R. Eigims pauda nožēlu, ka opozīcijas deputāti nobalsojuši pret 50% atlaidi braukšanai skolēniem un bezmaksas braukšanu pirmskolas vecuma bērniem. vai tas nav no opozīcijas puses cūciski?Un kāpēc bijušās R.Strodes laikā iekasēja no iedzīvotājiem naudu par to saucamo lieko ūdeni???????? Un kāpēc mums iedzīvotājiem jāapmaksā uzstādīto siltumtīklu skaitītājus, kuri jau ir apmaksāti un mums liek vēlreiz maksāt????
01.09.2009 22:37
Andrejs F
Viens labs cilvēks, kad uzzināja prmos jaunumus (par nogāšanu) , teica viedus vārdus : "Žēl ... par agru ... tauta vēl nebija tā kārtīgi sūdā iekodusi, vajadzēja bišku pagaidīt ... tad labāk atcerētos, kā pīrāgs garšo" :)) Viss kas notiek - uz labu ... :)) ... tātad nav īstais laiks. Bet `mēs zinam gan, ka Rišu izfurķīt no tās vietas var - un tas nav maz :)) Gan jau ...
01.09.2009 22:25
?, freky@tvnet.lv
Par ko priecāties? ja neprofesionāļi turpinās tā strādāt, Daugavpils domē nepaliks neviens normāls darbinieks un viss aizies postā! Ko vispār labu ir paveicis tas Eigims :P
01.09.2009 22:16
Urā.
Urāā urāā Eigims atkal Daugavpils mērs!!!
01.09.2009 20:32
red
Beidzot šitais murgs ir garām, jāatdod pilsētas grožus Ritai Strodei! Lai attīstītos ir jāprot strādāt ar cilvēkiem nevis atklāti zagt. Lai veicas izstrebt kārtējās Riharda savārītās ziepes!
01.09.2009 16:34
Andrejs F
Lai dzīvo mūsu 2-mēnešu mēris - VISĪSĀKAIS MĒRIS DAUGAVPILS VĒSTURĒ !!! Uz ne-redzēšanos ... :))
01.09.2009 15:50
Urā ! Urā ! Urā !!!
Mūsu vidū PATIEŠĀM NAV gļēvuļu un pilsētas nodevēju !!! Ar deputātu balsu vairākumu Rihards Eigims atcelts no Daugavpils Domes priekšsēdētāja amata 01/09/09 Daugavpils Domes septiņi deputāti 27. augustā Domes priekšsēdētājam iesniedza prasību sasaukt ārkārtas sēdi par priekšsēdētāja atstādināšanu. Saskaņā ar likumu ārkārtas sēde bija jāsasauc 2 nedēļu laikā. Mērs Rihards Eigims ārkārtas sēdi sasauca 1. septembrī. Sēdē piedalījās visi 15 deputāti. Saskaņā ar likumdošanu balsošanai bija jābūt aizklātai. Tika ievēlēta balsu skaitīšanas komisija: Mečislavs Truskovskis, Vladimirs Nadeždins, Ivars Škinčs. Pēc deputātu aizklātās balsošanas visu deputātu klātbūtnē tika atvērta urna un balsu skaitīšanas komisija, saskaitot balsošanas zīmes paziņoja, ka par Domes priekšsēdētāja R. Eigima atstādināšanu 8 balsis, pret- 7 balsis. Sēdi, kad tiks ievēlēts jauns Domes priekšsēdētājs sasauks priekšsēdētāja 1. vietniece Līvija Jankovska. Informāciju sagatavoja Daugavpils Domes preses sekretāre L. Korsaka, 65404374
01.09.2009 12:04
Andrejs F
Jā, jā, Gļēvuļu un nodevēju mums nav ... :)) Cerams, ka "jums" ir arī kāds daudzmaz godīgs un veselo saprātu nezaudējis deputāts, jo ja tā, tad viņš patiešām arī nobalsos, lai beidzot šis klauns, kas mums te D-pilī 2 mēnešus "auglīgi darbojies" beidzot arī tiktu pelnīti patriekts ratā !!!