„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+6.9 °C
apmācies

Par rūpnīcu Daugavpilī runāt pāragri

Valsts vides dienesta Daugavpils reģionālā vides pārvalde mēneša sākumā pensijā aizvadīja ilggadējo tās direktoru Pāvelu Kacaru. Viņa vietā direktores amatā stājās jaunā un enerģiskā Dace Tabūne-Zučika, kura pirms tam vadīja Atļauju daļu. Viņa labprāt pastāstīja par Daugavpils reģionālās vides pārvaldes plāniem tuvākajā laikā.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

12.09.2009 18:04
ups
sarma, jūs iebraucāt ne tajā rakstā. ak vai, ak vai...:)
11.09.2009 20:38
***
.. un kādam skauž, ka pats ar četrām izglītībām neko nespēj. atbrauciet un paskatieties, kā cilvēki dzīvo Naujenē - citur tikai vēl viss būs jāatjauno, kad te viss jau ir. nu te jau smaržo ar teim, kas cīnījās, cīnijās, lai tiktu deputātos, bet palika tur, kur viņu vieta
11.09.2009 16:59
sarma
Savienojums - īpašuma apsaimniekošana un uzņēmējdarbības atbalsts - vienā nodaļā šķiet bezgala neloģisks. Divi melni kaķi vienā tumšā istabā. Pudovkina attīstīs uzņēmējdarbību. Tur jau pat cālim jāsmejas. Augstākajā partijas (PSKP) skolā, kurā biedre Pudovkina smēlās zināšanas, uzņēmējdarbības stratēģisko vadību taču nemācīja, taču komunisma celtniecību - gan.