„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. aprīlis
Pirmdiena
Laine, Raimonds, Vilnis
+9.7 °C
skaidrs laiks

Skolotāji gaida valsts atbalstu atlaišanas pabalstiem

Daugavpils novada pašvaldības un bez darba palikušie skolotāji gaida valsts atbalstu atlaišanas pabalstu izmaksai, jo Izglītības un zinātnes ministrija iepriekš ir solījusi, ka šo pabalstu izmaksās, atrodot papildu līdzekļus valsts budžetā vai no ES fondiem. Taču pagaidām valdība nav paudusi gatavību finansēt atlaišanas pabalstus, tomēr tie ir ļoti būtiski, sevišķi tiem skolotājiem, kuriem šobrīd nav darba.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

03.10.2009 11:22
lapsa
Kurš gan tiesāsies? Visiem bail.
03.10.2009 11:21
xxx
tiesu darbi:) i par laikus nesamaksāto pabalstu i vēl kompensāciju par sirdsdēstiem tā uz taukšķiem trīsdesmit piedzīt:)
03.10.2009 11:10
lapsa
Cik zināms, budžetu skolu uzturēšanai un tehnisko darbinieku algām pašvaldībām iedala uz gadu. Skolu slēdza augustā. Jautājums- kur tad izgaisa četriem mēnešiem(gada trešā daļa) iedalītā nauda? Tur noteikti bija vairāk, nekā tie 10 tūkstoši, kas nepieciešami pabalstu izmaksai. Kāpēc novadam atrodas nauda novada domes telpu remontam un mēbeļu nomaiņai, bet neatrodas likumā noteikto atlaišanas pabalstu izmaksai?