„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 6. maijs
Pirmdiena
Didzis, Gaidis
+4.4 °C
apmācies

Grigorijs Ņemcovs: “Šodien vara ir nestabila”

1. septembrī Daugavpils domē notika tas, ko vēlāk nosauca par “absurda teātri”, “cirku”, “skandālu” utt. No rīta pašvaldības vadītājs Rihards Eigims ar balsu vairākumu tika atcelts no amata, bet vakarā atkal ieņēma priekšsēdētāja amatu. Paklīda baumas, ka šoreiz neiztika arī bez “pārdotas balss”. Daži uzskatīja, ka tā pieder domes priekšsēdētaja vietniekam Grigorijam Ņemcovam.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

09.09.2009 00:56
ķencis
Jā, Ņemcovam sūdīgi būt par pētersīli svešā buljonā
08.09.2009 13:58
Andrejs F
Jo vairāk vēro notiekošo pēc "cirka" , jo vairāk nostiprinās pārliecība, ka galvenais "klauns" un "režisors" ir pats Eigimausītis ... Pirmkārt, tagad var braukt augumā koalīcijas "brāļiem", otrkārt - spodrināt savu "varoņa" reitingu, treškārt - ar trača palīdzību (KNABs, skaļi paziņojumi mēdijos) novērst tautas uzmanību no reālām problēmām, ceturtkārt ir dabūti papildus iemesli izrēķināties ar sev nepatīkamiem cilvēkiem ... un tā var turpināt. Protams, visu pasākumu iniciēja opozīcija - un pareizi darīja, jo budžetu principā izgāza valdošie lohi ar savu intelektuālo bezcerību... bet pašu pārvēlēšanu "cirku" visdrīzāk Riša pats arī uzrīkoja, kuram ta vēl tas būtu bijis vajadzīgs ...