„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 6. maijs
Pirmdiena
Didzis, Gaidis
+5.3 °C
apmācies

Deputātu noliks uz ceļiem un piespiedīs atzīties

10. septembrī pie Daugavpils pilsētas domes notiks sapulce – pikets, lai “stimulētu deputātus strādāt tautas labā”. Pašvaldībā saņemta atļauja akcijas rīkošanai, – ziņu portālam “D-fakti.lv” paziņoja “Pilsētas attīstības kustības” līderis Ruslans Jefimovs.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

10.09.2009 20:31
Seļivans
Nu ja! izlasot rakstu un paklausoties runas turpat uz ielas pie domes, viss skaidrāks par skaidru" SLIKTA REŽISORA MARIONEŠU TEĀTRIS" . Kā saka ,lai sevi uztaisītu par gulbi visi līdzekļi labi un nav svarīgi ,ka pa gabalu smird pēc mēsliem, bet sū ...u muca tak nav tālu jāmeklē, vajag tik no tās pašas iestādes uz ielas izvelt un gatavs. Vēl jautājums pašam organizātoram, vai Daugavpilī carja batuškas laiki atgriezušies, vai? Varbūt vēl vajag gorodovoju ierindu ar stibām un nopērt to "PREDAĶEĻU". Kaut gan vēl vakar viens solīja ar KNĀBI maklēt vaininieku. Ka tik neieKNAB pašam!
08.09.2009 16:40
Andrejs F
Nez kur tas Ruslans strādā, ka var tā viegli sū ...u mucu noorganizēt ? :))
08.09.2009 14:01
Latvetis Ruslans
Mēs busim nolikt vainīgais uz ceļiem un piespiedīsim viņu ATZĪST ... sava vaina, vot !