„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 6. maijs
Pirmdiena
Didzis, Gaidis
+5.5 °C
apmācies

Rihards Eigims meklēs nodevēju ar KNAB palīdzību

Daugavpils domes priekšsēdētājs Rihards Eigims 7. septembra preses konferencē paziņoja, ka piektdien viņš nosūtījis KNAB un prokuratūrai dokumentus ar lūgumu veikt izmeklēšanu, tā kā viņam esot aizdomas, ka divu mēnešu laikā, kopš viņš stājies domes priekšsēdētāja amatā, esot noticis spiediens uz deputātiem.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

10.09.2009 19:35
gregor
Daugavpils vietējais klauns - Rihards, ar šito gājienu tikai pats pierādīja, ka tā tas ir!
09.09.2009 18:51
Seļivans
Nu dajot! Vai Eigimonkulis gadījumā negrib uztaisīt hohmu tjipa " Osobenostji Daugavpilskoi ohoti" . Nu tas gan būtu šovs! Pa visiem simt%. Dzird jau pat runājam, ka šis pārvēlēšnas šovā esot iedevis katram savas frakcijas deputātiņam savas krāsas pildspalvu, lai varētu pridātjeļu izskaitļot. Tad nu šie nobijušies un ievilkuši krustiņus īstajās vietās, bet cik gan ilgi. Bet tas par KNAB ir labs. Ka tik pašam nesāk prasīt, kā ar saviem parādiem tiks galā. SVIESTS!!!
09.09.2009 00:50
ķencis
Pašam Eigimrausim ir laimējies, jo ar tādu raksturu pat cietumā nepieņem.
08.09.2009 13:49
Andrejs F
Riša ir mūsu pilsētas galvenais klauns - viņam "esot aizdomas" :)) ... Bet mīļumiņ, ļoti daudziem pat NAV aizdomu - viņi vienkārši ZINA, ka tavā domē-domītē KNABam JAU pietiek darba vairāk mēnešiem nekā tu tur esi paspējis nosēdēt, čabulīt ... tas ir TIKAI LABI, ka tu pats KNABā piesakies, tur ar tādiem kā tu jau arī visu laiku nodarbojas ... :))