„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. aprīlis
Pirmdiena
Laine, Raimonds, Vilnis
+9.7 °C
skaidrs laiks

Andris Bērziņš nespēja valdīt asaras

27. oktobrī vizītē Daugavpilī un Daugavpils novadā ieradās Valsts prezidents Andris Bērziņš. Jāatzīmē, ka prezidents, pārvietojoties pa pilsētu, nepiesaistīja sev īpašu uzmanību. Viņa eskortu, atkarībā no viņa priekštečiem, nepavadīja Valsts policijas darbinieki.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

04.11.2011 11:08
garoza
Es arī brīnos, ka prezidents, kurš pie varas esot apmēram trīs mēnešus, publiski raud jau trešo reizi !?
03.11.2011 18:29
No malas
Ko tu neteiksi skribents (apgrūtinoši saukt par žurnālistu!) pat BRĪNĀS, ka Latvijas prezidents no AIZKUSTINĀJUMA "nespēja valdīt asaras", jo, iespējams, ATRCERĒJĀS, ka pats reiz mācījies tādā pašā LAUKU skoliņā, kad viņam esot mazam puikam pat sapņos nerādījās, ka reiz varētu būt TAUTAS vēlēts Augstākās padomes (1990.g.) un 10.saeimas deputāts, kas viņu arī ievēlēja par Latvijas prezidentu. Tāpēc, es NEBRĪNOS, ka PIEAUDZIS cilvēks var no SAVIĻŅOJUMA apraudāties no sev izrādītās CIEŅAS un PATEICĪBAS par snoegto ziedojumu skolai ...Saprotu, ka TRULIEM skribentiem labāk patīk TRULI cilvēki, kuriem ne prātā nenāktu "apraudāties"...