„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 3. maijs
Piektdiena
Gints, Uvis
+8.4 °C
apmācies

Deviņi domes deputāti vēlas mainīt priekšsēdētāju

Daugavpils domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis saņēmis deviņu domes deputātu parakstītu iesniegumu par viņa atcelšanu no amata, taču visdrīzāk labprātīgi atlūgumu nerakstīs un sasaukt ārkārtas sēdi arī nesteigsies, bet ievēros likumdošanā noteiktos termiņus.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

24.03.2011 21:50
Vēlētājs
Aizbalt, vai savu veča godu esi kopā ar saviem sū-ūdiem klozetpodā aizskalojis? Melīgums un zaglīgums, diemžēl, nerotā riktīgu veci (;;;;;;;; J.Lāčplēša k-gs, Jūs esat tautas ievēlēts pilsētas domes deputāts :))))))))) Turpiniet strādāt! Jo tauta devusi Jums deputāta mandātu, nevis kaut kāds tur Šlesers no ielas(::: kuram ir slikta reputācija visā Latvijā(;;;;;;. Par Strodes tanti labāk neizteikšos. Viņa zaudējusi jebkādu cieņu mūsu acīs (::::::::: Un tā ir Jūsu personīgā izvēle palikt šajā partijā, kuras biedri balsoja "pret" Jums, vai nē. Mēs uzticamies Jums:))))))))))))))))))))))
23.03.2011 10:18
:))))
patriots! un pie tam vēl godīgs! tādi taču šleseram nav vajādzīgi. Skolotājs no mākoņiem taču reiz teica, - tas dumjākais ir jāliek par priekšsēdētāju. .....vai sašmucētais, tāds ko vēlāk varēs pie rīkles turēt.