„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 4. maijs
Sestdiena
Vijolīte, Viola, Vizbulīte
+19.8 °C
apmācies

Inese Laizāne: “Gan valstij, gan Daugavpils teātrim ir nepieciešamas reformas”

Saeimas deputāte Inese Laizāne (“Visu Latvijai” – TB/LNNK”) uzskata par pareizu bijušā Valsts prezidenta Valda Zatlera rīcību, ierosinot Saeimas atlaišanu, jo pēdējais piliens pacietības kausā bijis deputātu balsojums par A. Šlesera neizdošanu kratīšanai, kas esot īsts nihilisma kalngals. “Tādējādi tautai klaji norādīja, ka mežā visi zvēri ir vienlīdzīgi, bet lauvas ir visvienlīdzīgākie,” saka deputāte. Uz eksprezidenta jaunās partijas dibināšanu viņa raugās ne visai pozitīvi, jo uzskata, ka Latvija atkal stūrē daudzpartiju virzienā. Viņasprāt, jo mazāk, jo labāk, kaut vai lai paliek divas partijas, jo tad darbs būs daudz rezultatīvāks un nebūs novirzīts uz partiju lietām.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

20.07.2011 18:08
desmit gadus domaja
Teātrī ir jāveic reformas un tas ir smags risinājums. Tieši tāpēc es arī pieņēmu lēmumu aiziet. Reforma nozīmētu, ka jāatstāj tikai pats trupas kodols, bet atsevišķiem projektiem jāpiesaista papildus darbinieki. Teātris nevar atļauties visu gadu uzturēt lielos štatus un savilkt galus kopā tik milzīgā ēkā. Nevar paveikt reformu, atlaižot kādus piecus cilvēkus, piemēram, šuvējas. Pārmaiņām jābūt būtiskām. Zinu, cik tas ir smagi, un es to nevēlējos darīt.