„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
-1.3 °C
daži mākoņi

Apgāžas 17 vilciena cisternas, un noplūst kaitīgas vielas

8. janvārī īsi pirms pusnakts Daugavpils novada, Naujenes pagasta, Kraujas ciema iedzīvotāji, kas dzīvo tuvu dzelzceļam, pamodās no metāliska trokšņa. Kad dzelzceļa virzienā aizsteidzās ugunsdzēsēju, policijas un “ātro” brigādes, daži apģērbās un devās skatīties, kas ir noticis. Dzelzceļš pie sliežu pārmijas pašā Kraujas stacijas pievārtē jau bija norobežots. Kad ieradās dzelzceļa avārijas tehnika, lielo prožektoru gaismā varēja redzēt apgāzušās cisternas – no sliedēm bija nogājis vilciens un apgāzušās 17 cisternas.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

10.01.2012 20:26
latgals
Naujene divi LL skrib...i, bet informaciju sanem pedejie, bedigi, bet fakts, nav sadarbibas un operativitates... Pluss, ka sagaidija 17 "kannu", kad visur izsskaneja 16, ha, bet vilciens aizgaja, patiesam satiksme atjaunota, urraa!
10.01.2012 20:23
latgals
Ja, par vielu kaitigumu nav skaidrs, tapat ka par Aizbalta kunga pazinojumu par avarijas celoni... Var iesudzet tiesa... A kungu, ha.