Ēdiens jāgatavo prieka dēļ
- Egita Terēze Jonāne
- Iespējas
Mārim Astičam patīk Ziemassvētki, Jaunais gads, Valentīna diena, Starptautiskā sieviešu diena un citi svētki, lai gan Rīgas restorānu “Desiderata” un “Gardenia” šefpavāram tad ir darba pilnas rokas. “Kad gatavoju svētku maltīti, īpaši piedomāju, lai uz šķīvja radītā svētku noskaņa pārņemtu arī klientu prātus un sirdis. Parasti tas, ko daru no sirds, patīk arī apkārtējiem. Cilvēki, atnākuši uz restorānu, bieži saka, ka vēl atceroties iepriekšējo svētku pārsteigumus,” pastāstīja Māris, kas uzaudzis un ēdienu gatavot sācis Dvietes pagastā.
Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.
-
PDF versija
«Latgales Laiks» – 03.01.2012