„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+3.2 °C
apmācies

Ilūkstiešiem būs zemāks apkures tarifs

27. septembrī pārpildītajā Ilūkstes novada kultūras centra mazajā zālē, iedzīvotāji aplaudēja, uzzinājuši, ka jau šogad apkures tarifs būs krietni zemāks nekā pagājušajā apkures sezonā. Turklāt, uzbūvējot koģenerācijas staciju, apkure pēc 1-2 gadiem kļūs vēl lētāka. To paredz Ilūkstes novada domes un SIA “Ilūkstes siltums” noslēgtais katlu mājas nomas līgums, to apsolīja Ilūkstes novada domes priekšsēdētājs Stefans Rāzna un uzņēmuma “Ilūkstes siltums” valdes loceklis Māris Brikšs un direktors Sandis Gromovs.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

05.10.2012 11:43
Novadnieks
Par novadu spriež pēc novada nomalēm, tas ir pēc pagastiem un pagastos ir drūms stāvoklis, izņemot vienu Bebreni, tur pietiek naudas gan bebru pieminekļiem ,gan savaļas zirgiem.Var jau Ilūkste plaukt uz citu pagastu rēkina, tas vienkārši bezkaunīgi un kritika ir pareiza un tāpēc jau var komentēt rakstus, lai paustu savu viedokli un nekā nekorekta komentāros nav, palasiet Apollo un tad varēsiet spriest.
05.10.2012 11:11
lasītāja
Ko ,Jūs ilūkstieši, varat vārīties,pēdējo gadu laikā Ilūkstē izdarīts vairāk nekā iepriekšējos simts, ēkas sakārtotas, ielas kārto, teritorijas saskoptas! Vai Jums kādreiz ir kas labi? Kādreiz rajona avīze tikai ilūkstiešu ķengāšanos savā starpā vien publicēja, bijāt apnikuši visam rajonam.Novērtējiet vienreiz to, kas Jums ir!
04.10.2012 18:55
lasīyājs
Tiklīdz sistēma profesionāli kļūst vājāka, tajā nokļūst vāji vadītāji, kas ap sevi pulcē vājus padotos. Patlaban valsts pārvalde ir ļoti vāja,» norādīja Sudraba. Tas attiecas arī uz Ilūkstea domi.
03.10.2012 16:00
ilukstiete
Te atkal ož pēc Dudares kundzes.... Ak, vai, kad viņu beidzot padzīs....
03.10.2012 11:44
Jautrā dejotāja
Vai reizē ar Ornamentu Ilūkstē arī kultūra bankrotē, ka jaunais Siltuma uzņēmums pārņem arī estrādes kultūras dzīvi.Baigie Džeki profesionāļi visās jomās, varbūt pēc vēlēšanām pārņems arī novada domi. Lai viņiem veicas.
02.10.2012 22:52
Vēsais
Cik viegli kārtējo reizi mūs apveda ap stūri, mīļie nekāda cenu pazeminājuma apkurei nebūs, no kurienes tad radīsies peļņa uzņēmējiem, tad jau Ornamentam ar savām cenām būtu jābūt miljonāram.Vienīgais kam var svēti ticēt ir tas, ka visus kam nav iespējas samaksāt nodos zem tiesas.
02.10.2012 21:12
Režisors
Kad beidzot KNAB sāks interesēties par Ilūkstes domi,? Vai tur viss samaksāts?
02.10.2012 21:09
Es
Zemāks varbūt! Bet Rāzna Ornomentu atkal apčakarēja! Pelnošo uzņēmumu atdeva dēlam, pārējās katlu mājas novedīs Ornomentu līdz bankrotam!