„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+5.8 °C
apmācies

Ilūkstē Vienības laukumā plāno atjaunot strūklaku

18. decembrī Ilūkstes novada kultūras centrā notiks sabiedriskā apspriešana par Ilūkstes pilsētas tranzīta ielu (Brīvības un Raiņa), kā arī Vienības laukuma rekonstrukciju, pastāstīja Ilūkstes novada domes Attīstības plānošanas daļas vadītāja Natālija Formanicka.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

17.12.2012 11:27
Niklāvs, niklavs17@inbox.lv
Nevajag visu uzkārt Dudarei. Viņa ir tikai izpildītājs. Un ne jau viņa to visu izdomāja. Tas viss tika solīts vēl pirms viņas.
11.12.2012 15:13
ilukstiete
Atkal ož pēc Dudares....Du-Du-Du....
11.12.2012 10:59
Niklāvs, niklavs17@inbox.lv
Solītais basiens, Bebrenes noasfaltētais ceļš. To visu jāpajautā S.R. Cik naudas ir iegrūsts sporta hallē? Varētu par to idejas bīdītājs atskaitīties vēlētāju priekšā.Un tā ir mūsu nodokļu nauda. Paldies dievam, ka tajā pamestajā būvē vēl nav noticis neviens nelaimes gadījums. Bērni mēģina bieži tur ziemā ierīkot hokeja laukumu. Vasarā sanāk atklātais baseins. Cilvēkus var lēti nopirkt taisot ietves, izdomājot strūklakas, siltinot mājas. Tas viss ir vajadzīgs. Tikai ar kādiem līdzekļiem tas tiek panākts? Nevajag piesavināt sev nopelnus par to ko nevaram paši izdarīt un kladzināt mēs to un to. Ja nebūtu eiropas naudas nekas nenotiktu. Ilūkstes pašvaldība jau sen ir tuvu ūtrupei. Pirms vēlēšanām gan jau sāksies kāda kustība un solījumi un pēc tam atkal kluss. Domājiet cilvēki par ko balsot.
05.12.2012 21:28
Čaklais
Neuzceltajā hallē peldbaseins jau darbojas, vasarā tur pīlēm ir jautra dzīve. No skolas logie to var labi redzēt. Kāpēc vēl neviens nav saukts pie atbildības par krīzes laikā bezjēdzīgi iztērētajiem līdzekļiem, kur skatās novada deputāti, valsts kontrole un arī Ilūkstes novada iedzīvotāji. Varbūt beigsim rakstīt komentārus, bet sauksim valsts kontroli ,lai tiek galā ar novadā veiktajām nelikumībām.
05.12.2012 20:17
Ontuuns
Ja struuklaka nav bijusi, tad arii nevar atjaunot! Bija liela pukju vaaze ar skulptuuru,pie bazniicas bija arteeziskaa aka! Nav ko staastiit pasakas, saakumaa jaatjauno peldbaseins!
04.12.2012 20:54
Ilūkstietis
Laba ideja par stūklaku, tikai vajag tādu kā Briselē ar visu čurājošo puisīti.
04.12.2012 20:11
Zaķītis
Kādēļ tāds satraukums?Lai tik vēlēšanas nāk tuvāk, ne to vien piesolīs...Skaisti solījumi un piedāvājumi līs kā no pārpilnības raga, tikai neļaujieties apmānīties, jo naudas tam visam NAV. Neticat? Nu ko, ceļu Ilūkste - Bebrene (piemēram) ar asfaltu LEJ jau teju 20 gadus, īpaši spraigi pirms vēlēšanām...Lai Jums visiem veicas!
04.12.2012 16:23
Es
Ilūkstē, Ilūkstē, Ilūkstē>>>>>>>>>>>>>>, kad beidzot kaut kas būs arī pagastos?