„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
-1.2 °C
nedaudz mākoņains

Izglītības iespējas Bebrenē

Uzsākot jauno mācību gadu, Bebrenes profesionālās vidusskolas un Bebrenes vidusskolas audzēkņi jutīsies patīkami pārsteigti. Par ES un pašvaldības līdzekļiem ir nosiltināts profesionālās vidusskolas mācību korpuss un sporta zāle, nokrāsotas ēku fasādes, veikts plašs kabinetu, gaiteņu un palīgtelpu remonts, turklāt mācību kabineti Bebrenes profesionālajā vidusskolā tiks aprīkoti ar mūsdienīgām iekārtām profesionālās izglītības apgūšanai, tiks uzstādītas arī jaunas mēbeles. Nosiltināta un labiekārtota ir dienesta viesnīca. Bebrenes vidusskolā jeb muižas pilī ir izveidots vizuālās mākslas kabinets, kurš atgādina muižas prezentāciju zāli un noteikti veicinās radošo domāšanu. Ir izremontēti sanitārie mezgli, āra balkons, kur, noteikti, iederētos nelieli vasaras kamerkoncerti.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

08.08.2012 17:08
Naivais
Jauks rakstiņš...bērniem būs milzu iespējas mācīties, bet vai starp tām kāzām, krustībām un dažādu kungu izpriecām pilī arī bērniem ir ļauts patusēt - rīkot pasākumus pēc kuriem seko disenītes, ballītes?