„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+9.8 °C
apmācies

Neuzķerieties viltvāržu paziņojumiem!

Banka Citadele informē, ka šobrīd interneta vidē izplatās viltus e-pasti Citadeles vārdā, ar kuru palīdzību viltvārži mēģina iegūt konfidenciālus iedzīvotāju datus.

Brīdinām iedzīvotājus, ka, saņemot šādu e-pastu ar virsrakstu: „JUSU KONTS VAR TIKT BLOKETS - AKTIVIZETU SAVU KONTU TAGAD”, nekādā gadījumā nesniedziet prasīto informāciju. Šie e-pasti nav saistīti ar banku, bet ir viltvāržu mēģinājums iegūt konfidenciālus iedzīvotāju datus.

Banka Citadele ir informējusi par interneta drošību atbildīgās organizācijas par šo viltus e-pastu, lai tās bloķētu viltus mājas lapu, jo gan paziņojums e-pastā, gan mājas lapa, uz kuru šis paziņojums ved, ir viltus.

Atgādinām, ka banka nekad neprasa iedzīvotājiem atklāt internetbankas lietotājvārdus, paroles, internetbankas kodus, PIN kodus, kā arī maksājumu karšu CVC kodus.