„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.9 °C
neliels lietus

Uzvarai neticēja, bet par rezultātiem interesējās

LMT projektu konkurss Daugavpilī šogad bija labvēlīgs sportiskiem projektiem, t. sk. arī sporta skolotāja Jura Ozola iecerei Ķīmiķu mikrorajonā ierīkot pludmales volejbola laukumu.

Juris trešo gadu strādā Daugavpils celtnieku profesionālajā vidusskolā. „Atnācu tūlīt pēc universitātes, biju jauns skolotājs un vēl tikai sāku iedziļināties mācību procesā. Es esmu no Alūksnes. Kad saņēmu piedāvājumu strādāt skolā, uzreiz piekritu. Šī izglītības iestāde ir līdere savā jomā Latvijā, šeit ir radīti visi apstākļi profesionālai attīstībai, lielisks kolektīvs, tāpēc esmu gandarīts, ka varu šeit strādāt,” teica J. Ozols.

Kad nolēmām iesniegt savu projektu, galvenais uzdevums bija, lai tam būtu ilgtermiņa perspektīva. „Gribējās izdarīt kaut ko mikrorajona, infrastruktūras attīstības labā. Pasēdējām, padomājām un nolēmām, ka trūkst sporta laukuma,” atceras J. Ozols. Laukums būs pieejams visiem iedzīvotājiem. Katrs varēs šeit pavadīt laiku, uzlabojot fizisko formu.

Visu rakstu lasiet 8.novembra numurā.