„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 6. maijs
Pirmdiena
Didzis, Gaidis
+5.6 °C
apmācies

Seniori arī šogad vēlas dzīvot interesanti

Daugavpils novada kultūras centrā notika Daugavpils novada senioru Jaungada balle.

Daugavpils novada pensionāru apvienības vadītāja Lidija Skrinda apsveikumā teica, ka seniori 2014. gadu aizvadīja, mācoties, dejojot, dziedot, ceļojot, darinot fragmentus Naujenes novadpētniecība muzeja musturdeķim (noadīti 269 gabaliņi) un adot zeķītes, kas šogad tiks dāvinātas 40 novada jaundzimušajiem. „Zinot senioru čaklumu un vēlēšanos dzīvot interesanti, domāju, ka arī jaunais gads, iedejots ar balles solīšiem, būs tikpat bagāts,” teica L. Skrinda.

Silvijai Gurai un Leontīnei Garkalnei no Kalkūnes aizgājušais gads ir bijis labs. Silvija kursos apguva datorprasmes, bet Leontīne noadīja daudz skaistu rokdarbu, arī fragmentus jau pieminētajam musturdeķim. Abām seniorēm sanācis bieži būt bērnu un mazbērnu pulkā, baudot viņu sirsnību. Šogad Silvija un Leontīne vēlas iemācīties ko jaunu un apmeklēt Kalkūnes pagasta svētkus - festivālu „Asti gaisā”.

Visu rakstu lasiet 13. janvāra numurā.