„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.3 °C
apmācies

Kirils Kurbatovs: „Neviens spēlētājs nelika vilties”

Latvijas virslīgas futbola čempionātā 2014. gadā debitēja BFC „Daugavpils”. Vairākus gadus spēlējot pirmajā līgā, komanda pakāpeniski tuvojās Latvijas futbola elitei un 2013. gadā iekļuva tajā, izcīnot uzvaru pirmajā līgā un iegūstot ceļazīmi uz virslīgu.

Četru apļu spēlēs „Daugavpils” izcīnīja astoto vietu un izpildīja savu pamatuzdevumu – saglabāt vietu virslīgā. Par „Daugavpils” debijas sezonu virslīgā pastāstīja komandas galvenais treneris Kirils Kurbatovs.

"Jau sākot ar gatavošanos, kad mēs bijām iekļuvuši virslīgā, komandā bija manāms ļoti liels garīgais un emocionālais pacēlums. Visi gaidīja kaut ko jaunu. Bija skaidrs, ka klāsies smagi, bet puiši bija koncentrējušies un nopietni trenējās. Sezonas sākumā mums ļoti paveicās, bet – vai to drīkst saukt par veiksmi? Jau pirmajā spēlē mēs uzvarējām „Spartaku” (23. marts – 1:0). Tagad neviens nepateiks, vai tas bija mūsu nopelns, vai „Spartaka” vājuma brīdis, bet mēs toreiz ieguvām ļoti spēcīgu emocionālo lādiņu. Ticībai saviem spēkiem bija milzīga loma," saka K.Kurbatovs.

Visu rakstu lasiet 16. janvāra numurā.