„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.9 °C
apmācies

Psiholoģiskais trilleris „Ceļš uz pusfinālu”

BFC „Daugavpils” šosezon debitēja Latvijas virslīgas čempionātā telpu futbolā, visu sezonu sagādāja ne mazums jauku brīžu, bet ceturtdaļfināla spēlēs sasprindzinājums sasniedza visaugstāko līmeni.

Ceturtdaļfināla sērija turpinās līdz divām uzvarām. Regulārajā čempionātā „Daugavpils” izcīnīja otro vietu, tāpēc komandai bija sava laukuma priekšrocības. Daugavpilieši uzvarēja pirmajā spēlē, bet otrajā, kas notika izbraukumā, zaudēja. Tādējādi 22. marta cīņa bija izšķirošā.

Daudzi virslīgas klubi pirms izslēgšanas spēlēm pastiprināja sastāvu, to darīja arī daugavpiliešu pretinieki - komanda „Raita/New Project”.

BFC „Daugavpils” uzvarēja ar rezultātu 2:1 un iekļuva pusfinālā, kurā tiksies ar „Ventspili”. Pusfināla sērija turpinās līdz trim uzvarām.

Par spēles varoni kļuva Jevgeņijs Simonovs, kurš šajā spēlē guva divus vārtus: „Lielu vērību veltījām standartiem, autiem, stūra sitieniem. Pusgadu pie tā strādājām, un visvajadzīgākajā brīdī tas nesa augļus, turklāt mums bija milzīga vēlēšanās uzvarēt. Šodienas spēle bija ļoti nervoza, liels atbildības slogs, bailes kļūdīties, turklāt jau sakrājies nogurums. Ne visi futbolisti bija optimālā formā, tāpēc arī pieļāvām kļūdas. Taču mēs izturējām,” teica sportists.

Visu rakstu lasiet 27. marta numurā.