„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.9 °C
apmācies

Apbalvoti labākie no labākajiem

Daugavpils teātrī notika balvu „Sporta laureāts 2015” svinīgā pasniegšanas ceremonija. Katru gadu Daugavpils pašvaldība, Sporta pārvalde un Olimpiskais centrs sumina atlētus, kuri sasnieguši visaugstākos rezultātus, un atzīmē svarīgākos notikumus.

Svarīgas ir visas nominācijas, šeit nav labākās vai sliktākās, tomēr vairākums visvairāk gaida, kas gan iegūs gada labākā sportista vai sportistes titulu. Sieviešu konkurencē jau vairākus gadus labākās sportistes titulu saglabā Anastasija Grigorjeva – viņai tā ir godam nopelnīta balva. Anastasija izcīnīja bronzu I Eiropas spēlēs, kuras notika Baku, pēc tam daugavpiliete pasaules čempionātā cīņā, lai arī neieguva godalgotu vietu, izpildīja kvalifikācijas normatīvus un izcīnīja ceļazīmi uz Riodežaneiro (Brazīlija) olimpiskajām spēlēm, kuras notiks šovasar. A. Grigorjeva pagaidām ir pirmā Daugavpils sportiste, kura kvalificējusies olimpiskajām spēlēm.

Visu rakstu lasiet 19. janvāra numurā.