„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+7.2 °C
apmācies

Jaungada skrējiens 2018

Publicitātes foto

30.decembrī notiks Jaungada skrējiens, kurā var piedalīties ik viens, kurš vēlas aktīvi noslēgt 2018.gadu un tikpat aktīvi un sportiski sagaidīt jauno 2019.gadu. Skrējienā var piedalīties gan individuāli, gan kopā ar ģimeni, draugiem un kolēģiem.

Skrējienā katrs dalībnieks varēs izvēlēties sev vēlamo distance. 500 m skrējiens ģimenēm kopā ar bērniem, savukārt, 2 km distance visiem, kuri vēlas pārbaudīt savus spēkus un kopīgi ieskriet jaunajā gadā. Jaungada skrējiens netiek rīkots, lai noskaidrotu labākos skrējējus dažādās distancēs, bet gan lai visi kopā dotos izklaidējošā un jautrā skrējienā.

Par skanīgu atmosfēru pirms skrējiena starta, parūpēsies Daugavpils Gospelkoris, vienojoties kopīgā dziesmā ar skrējiena dalībniekiem.

Organizatori būs parūpējušies par pārsteiguma balvām visiem dalībniekiem. Krāšņākā tērpa īpašnieks saņems īpašu balvu, tāpat īpašas balvas saņems kuplākā ģimene un kolektīvs.

Tradicionāli norisināsies arī Jaungada loterija, kurā būs iespēja laimēt interesantas un noderīgas balvas. Pārsteiguma balvas sarūpēs Daugavpils Olimpiskais centrs, Daugavpils Teātris, Daugavpils Marko Rotko mākslas centrs, viesnīcas Park Hotel “Latgola” restorāns “Plaza”, zinātkāres centrs “Zinoo”, Daugavpils Jumping Fitness, Daugavpils Ledus Halle, BigBank Skrien Latvija Daugavpils pusmaratons, Daugavpils Būvniecības Tehnikums un veikals “KSENUKAI”.

Lai piedalītos Jaungada skrējienā, nav nepieciešama iepriekšēja reģistrācija. Savukārt, Jaungada loterijai reģistrācija pieejama [šeit]

Skrējiena starts 30. decembrī, plkst. 14:00 Vienības laukumā.

Vairāk informācijas par skrējienu www.daugavpilssports.lv