„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+1.4 °C
neliels sniegs

Notiks pilsētas telpu futbola čempionāts

Telpu futbola čempionāts jau tradicionāli sniegs iespēju futbola komandām cīnīties par čempionu titulu un popularizēt futbolu Daugavpilī. Čempionāts norisināsies vairākās kārtās, kuras palīdzēs noskaidrot ne tikai pilsētas labāko futbola komandu, bet arī rezultatīvāko un labāko spēlētāju.

Daugavpils pilsētas 2019.gada čempionāts telpu futbolā sāksies 5. janvārī un turpināsies līdz 3.martam, visas spēles notiks Daugavpils Olimpiskajā centrā.
Arī šajā gadā pieteicās liels skaits komandu. Šogad cīnīsies 12 futbola komandas-
Dinaburg 1275, Robežsardze, Bi-Lans, Luxberry, "Sparta" Demene, Lebedev Team/Esi pimais, Mini Me, Biķernieki, Ilūkstes NSS, Inter veteranai /Visaginas/, PŠFK Hektors, BFC Daugavpils-Juniori.

Tā kā telpu futbola čempionātā piedalās gan pieredzējušas komandas un spēlētāji, gan spēlētāji, kuriem futbols vairāk ir amatieru līmenī, tas sniedz iespēju pilnveidot futbola kvalitāti un attīstību pilsētā un ārpus tās.

Čempionāta pirmās 2 kārtas notiks jau gaidāmajās brīvdienās, 5. un 6. janvārī.