„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+10.5 °C
daļēji mākoņains

Dienesta pārbaude Daugavpils Futbola skolā turpinās

sportacentrs.com

Daugavpils Futbola skolas direktora Naura Mackeviča darbības izmeklēšana turpinās – viņš joprojām ir atstādināts no pienākumu izpildes bez darba algas saglabāšanas. Viņa funkcijas pagaidām veic pilsētas domes Sporta pārvaldes vadītājs Juris Stivriņš un viņa vietnieks Aivis Romanovskis.

Dienesta pārbaude, kuras epicentrā nonācis N. Mackevičs, ilgst kopš pagājušā gada 9. novembra, to iniciēja bijušais domes priekšsēdētājs Rihards Eigims. Darba grupai jānoskaidro, vai N. Mackevičs ir pierakstījis darba stundas trenerim un amatu savienošanas kārtībā UEFA inspektoram Andrejam Sipailo laikā, kad viņš tiesāja spēli Maltā, vai arī ne. Turklāt nav pilnībā skaidrs N. Mackeviča  statuss Daugavpils Futbola centra valdes locekļa Aleksandrs Isakova izpilddirektora amatā (interešu konflikts).

Pabeigt šo dienesta pārbaudi bija plānots 8. janvārī, taču, kā kļuva zināms preses konferencē, tā būs jāturpina. Domes priekšsēdētāja vietnieks Igors Prelatovs paziņoja, ka pagaidām vēl nav saņemtas nepieciešamās atbildes no UEFA. Savukārt Nauris Mackevičs uzskata, ka visas šīs pārbaudes saistītas ar Riharda Eigima iniciatīvām. Viņš arī uzsver dažu personu ieinteresētību „ērtu vadītāju” iecelšanā, lai varētu sarunāt spēles, kā arī pakāpeniski apvienotu Daugavpils Futbola skolu un Daugavpils Futbola asociācija.