„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+5.2 °C
apmācies

Rezultatīvs gada sākums

fcdaugavpils.lv

Daugavpils Futbola skolas komanda 5. un 6. janvārī piedalījās J. Docenko piemiņas turnīrā Rīgā. 2007. gadā dzimušie zēni kļuva par čempioniem, bet 2009. g. dz. futbolisti izcīnīja otro vietu.

„Daugavpils 2009” pārliecinoši izkļuva no grupas, pusfinālā pieveica „Babīti” – 5:3, bet finālā piekāpās „Albertam” – 1:2.

Jauno futbolistu treneris Ivans Maksimčuks atzīmēja, ka slimības dēļ turnīrā nevarēja piedalīties trīs pamatsastāva aizsargi: „Labi nospēlēja rezervisti, komanda parādīja raksturu. Teicamu sniegumu demonstrēja vārtsargs Daniels Aroniško.”

Savukārt „Daugavpils 2007” aizvadīja visu turnīru bez zaudējumiem, fiksēts tikai viens neizšķirts spēlē ar „Albertu” – 0:0. Otrajai Daugavpils komandai – piektā vieta.

Pēc treniņiem zālē komandai bija lieliska iespēja spēlēt manēžā. Treneri Jānis Bovins un Jevgeņijs Maksimčuks priecājas par saviem audzēkņiem – iztika bez traumām, daudzi nodemonstrēja savu potenciālu. Par turnīra labāko spēlētāju atzīts Emīls Atamaņukovs.