„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.2 °C
apmācies

Daugavpils hokejisti pirmo reizi uzvar Baltkrievijā

LL arhīva foto

Daugavpils hokeja komanda U17 grupā uzvarēja turnīrā Baltkrievijā. Jurija Agureikina audzēkņi, nezaudējot nevienu spēli, izcīnīja „Ziemassvētku kausu”.

Turnīra sākums daugavpiliešiem bija smagnējs. Pirmajā spēlē bija iedzinējos, sacenšoties ar komandu „Severnaja Zvezda” (Maskava), - 0:3, taču rezultātā izdevās izcīnīt neizšķirtu – 3:3. kā vēlāk izrādījās, šī spēle bija izšķiroša. Pārējās četrās spēlēs Daugavpils komanda uzvarēja, taču viss izšķīrās pēdējā spēlē, kurā tikās Maskavas un Mogiļovas komanda.

Komandai „Severnaja Zvezda” bija nepieciešama uzvara, un Krievijas klubs to izcīnīja, taču, lai būtu pirmajā vietā, bija jāuzvar ar sešu vārtu pārsvaru. Šo rādītāju maskaviešiem neizdevās sasniegt, un rezultātā pirmo vietu ieguva Daugavpils. Par turnīra labāko spēlētāju atzīts Edijs Grigorjevs.

Daugavpils U17 komandas treneris Jurijs Agureikins: „Daugavpils komanda pirmo reizi uzvarēja turnīrā Baltkrievijā. Mēs esam bijuši gan otrie, gan trešie, bet vēl ne reizi – pirmie. Puiši malači, izdarīja visu, kas bija viņu spēkos.”