„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
-0.5 °C
apmācies

„LDz Cargo/DFA” kāpj uz augšu

Komanda „LDz Cargo/DFA” Latvijas telpu futbola virslīgā uzņēmusi lielisku tempu. Nosargājot uzvaru četrpadsmitās kārtas izbraukuma spēlē 19. janvārī, „dzelzceļnieki” nostiprinājās trešajā pozīcijā un nu ir soļa attālumā no otrās vietas. Rīgā „LDz Cargo” smagā cīņā pieveica „Beitaru” – 4:3.

Spēles sākums daugavpiliešiem bija pagalam neveiksmīgs – pirmajā puslaikā tika zaudēti divi vārti – 0:2. Tiesa, pēc tam izdevās „ieskrieties” un realizēt savus momentus. Vispirms ukraiņu leģionārs Sergejs Jakuņins samazināja rezultātu starpību, realizējot 6 m sitienu. Pēc tam Aleksandrs Macuks atjaunoja līdzsvaru – 2:2.

Otrajā puslaikā Ričards Rasčevskis un atkal Sergejs Jakuņins izvirzīja „LDz Cargo” vadībā – 4:2. Pēc tam „Beitars” samazināja rezultātu starpību līdz minimumam un centās panākt neizšķirtu, taču daugavpilieši izturēja.

Rīgas komanda „New Project” nedēļas nogalē sacentās ar latgaliešiem. 18. janvārī galvaspilsētā ieradās „Rēzekne” un zaudēja ar 3:5. Savukārt „New Project” 20. janvārī devās uz Jēkabpili, kur spēlē ar „lūšiem” piedzīvoja zaudējumu – 4:6. Jāpiebilst, ka „Jēkabpils lūši” drīzumā atkal tiksies ar „New Project” Latvijas kausa izcīņas pusfinālā.

Otrajā pusfināla spēlē „LDz Cargo/DFA” sacentīsies ar „Nikaru”.