„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.2 °C
apmācies

Pilsētas bokseri saņēma lielisku dāvanu

Piektdien, 18. janvārī, ēkā Cietokšņa ielā 61, tika atklāts atjaunotais Daugavpils boksa klubs. Šeit vēl jāuzstāda trenažieri un sporta aprīkojums, taču gaišajās un ērtajās telpās ringā jau var rīkot treniņus un sparingus. Jāpiebilst, ka līdz šim bokseri trenējās zālē Puškina ielā 55.

Domes vadība un Sporta pārvaldes pārstāvji pateicās būvfirmai SIA „Builder Industry” par paveikto darbu. Ņemot vēra jumta, logu un inženierkomunikāciju nomaiņu, šī objekta renovācijai iztērēti 382 000 eiro (bez PVN), savukārt atjaunošanas darbi ilga nedaudz ilgāk par pusgadu. Uzslavas pelnījuši arī treneri un audzēkņi, kuri, neskatoties uz mainīgajiem treniņu apstākļiem, joprojām demonstrē lielisku sniegumu.

Šajā un tamlīdzīgos pasākumos pašvaldību atbalsta dažādi uzņēmēji. Šoreiz bokseriem atbalstu sniedza  SIA „Latgales Optima” valdes loceklis Pāvels Smirnovs – pilsētā pazīstams sporta iniciatīvu sponsors. Tuvākajā laikā viņš plāno iedibināt divas naudas balvas bokseriem – uzvarētājiem smagajā svarā un tehniskākajiem finālistiem. Savukārt labāko noteikšanai paredzēt uzaicināt boksa veterānus.