„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+2.5 °C
apmācies

Daugavpils pilsētas atklātais čempionāts zemledus makšķerēšanā

3. februārī Lielā Stropu ezera galvenajā pludmalē  notiks čempionāts zemledus makšķerēšanā. Čempionātā var piedalīties ikviens, kuram aizrauj makšķerēšana, jo dalība ikvienam ir bezmaksas.

Zemledus čempionāta mērķi ir popularizēt makšķerēšanu, kā veselīgu un aktīvu dzīvesveidu un noskaidrot meistarīgākos makšķerniekus.      

Čempionāta diena, 3. februāris, tiks atklāta jau plkst. 7:00, kad sāksies arī reģistrācija, kura turpināsies līdz plkst. 8:00. Uzreiz pēc tam tiks atklātas sacensības makšķerēšanā un noslēgsies plkst.12:00. Sacensībās drīkstēs piedalīties visi makšķerēšanas sporta entuziasti, neatkarīgi no vecuma, dzimuma un dzīves vietas. Svarīgi, lai visiem dalībniekiem būtu derīga makšķerēšanas karte un licence makšķerēšanai L.Stropu ezerā.

Sacensību uzvarētājs tiks noteikts kā individuālajā tā arī komandas ieskaitē pēc visu noķerto zivju kopējā svara. Ar medaļām un kausiem tiks apbalvotas trīs komandas, komandu vērtējumā un trīs sacensību dalībnieki - individuālajā vērtējumā sieviešu un vīriešu konkurencē.

Vairāk informācijas www.daugavpilssports.lv