„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
-0.9 °C
daži mākoņi

Sākusies balsošana par Daugavpils “Gada populārāko sportistu”

Sākusies balsošana par Daugavpils “Gada populārāko sportistu”

Jau trešo gadu pēc kārtas Daugavpils “Gada sporta laureātā” tiks pasniegta balva gada populārākajam sportistam, kurš tiks noteikts ar balsojuma palīdzību.

“Sporta laureāts” tiek rīkots, lai noskaidrotu labākos sportistus, trenerus, skolotājus, sporta atbalstītājus, aktīvistus un organizatorus. Līdz 22. janvārim sporta organizācijām un pilsētas iedzīvotājiem bija iespēja, aizpildot pieteikuma anketu, pieteikt pretendentus “Gada sporta laureātam”.

Nominācija “Gada populārākais sportists” tiek noteikts divās kārtās. Pirmajā kārtā pretendentu sarakstā tika iekļauti nomināciju “Gada sportists/e”, “Gada uzlecošā zvaigzne”, “Labākais sporta seniors/e” un “Gada paraolimpiskais sportists/e” kandidāti. Otrajā kārtā balsošana notiek divas nedēļas pirms apbalvošanas ceremonijas.                                                                                                  

Balsošana notiek Daugavpils Sporta pārvaldes Facebook lapā. Balsot par sportistiem varēs līdz 14. februārim. Populārākais sportists tiks noteikts pēc tā, kuram sportistam būs visvairāk “LIKE” atzīmju.