„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+5.9 °C
apmācies

Ilūkstē notiks Ziemas sporta spēles

9. februārī no pl. 10.00 Ilūkstes pilsētas stadionā norisināsies Ziemas sporta spēles jauniešiem un ģimenēm. Būs iespēja piedalīties dažādās stafetēs, virves vilkšanas un ziemas volejbola sacensībās. Jaunākie pasākuma dalībnieki varēs zīmēt sniegā un piemērotu laikapstākļu gadījumā celt sniega figūras. Sporta spēlēs notiks arī pirmais hokeja turnīrs jaunajā slidotavā.

Hokeja turnīrā var piedalīties visi iedzīvotāji no 16 gadu vecuma, pašiem izveidojot savu astoņu spēlētāju komandu un nodrošinot spēlētājus ar inventāru. Pieteikumi par piedalīšanos turnīrā jāiesniedz līdz 5. februārim Ilūkstes novada sporta skolas metodiķim Vladimiram  Žigajevam pa tālr. 29495512 vai e-pastu vlazig@inbox.lv.

Turnīra laikā notiks dažādi hokeja konkursi, kuru uzvarētāji saņems speciālas balvas. Savukārt hokeja turnīrā ar kausiem un medaļām tiks apbalvotas trīs labākās komandas.

Nelabvēlīgu laika apstākļu gadījumā turnīrs tiks pārcelts.

Savukārt sniega volejbola sacensību laikā tiks noskaidrotas 2019. gada  ziemas sezonas pludmales volejbola labākās komandas vīriešu grupas konkurencē. Piedalīties šajās sacensībās var ikviens ziemas volejbola cienītājs bez vecuma un profesionālā līmeņa ierobežojuma. Komandas sastāvā jābūt trim spēlētājiem. Pirmās trīs vietas ieguvušās komandas saņems diplomus un medaļas. Pieteikums par dalību sacensībās komandām jāiesniedz līdz 8. februārim Vladimiram Žigajevam.