„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
-0.9 °C
daži mākoņi

Krāslavas novadā ugunsgrēkā cieta cilvēks

7. februārī ap pl. 17.45 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Krāslavas novada Kalniešu pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies divstāvu dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka pirms viņu ierašanās no piedūmotā dzīvokļa kaimiņi bija izglābuši vienu cilvēku, kurš bija cietis ugunsgrēkā. No piedūmotā dzīvokļa ugunsdzēsēji glābēji izglāba kaķi. Notikuma vietā dega sadzīves mantas, ap pl. 19.20 ugunsgrēks tika likvidēts.

Šajā pat dienā ap pl. 18.10 tika saņemts izsaukums uz Baltinavas novadu, kur dega vienstāva neapsaimniekota ēka 20 kv. m platībā. Ap pl. 13.05 saņemts izsaukums uz Skolas ielu Balvos, kur dega šķūnis un tajā esošā malka un sadzīves mantas, bet ap pl. 10.10 saņemts izsaukums uz Dzirnavu ielu Rēzeknē, kur sabiedriskas ēkas pagrabā dega koka konstrukcija un atkritumi 18 kv. m platībā. Pirms VUGD ierašanās bija evakuējušies 25 cilvēki.