„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.3 °C
apmācies

Ugunsgrēks prasa upurus

15. februārī pl. 19.13 tika saņemts izsaukums uz Preiļu novadu, kur dega dzīvoklis. Ugunsdzēsējiem ierodoties notikuma vietā, ēkā bija izveidojies stiprs piedūmojums un no tās pašu spēkiem evakuējušies seši cilvēki. Ugunsgrēkā gāja bojā viens cilvēks. Plkst.21.24 ugunsgrēks tika likvidēts.

Svētdien pl. 16.30 VUGD saņēma izsaukumu uz Ilūkstes novadu, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Ugunsdzēsējiem glābējiem ierodoties notikuma vietā, ar atklātu liesmu dega vienstāva koka ēka, bet vēja ietekmē liesmas bija apņēmušas arī pāris metrus attālumā esošo pagrabu. Ugunsgrēkā cieta viens cilvēks, kurš tika nodots NMPD mediķiem. Ugunsgrēks plosījās 120 kv.m. platībā. Ap pl. 20.30 tas tika likvidēts.

8. februārī, ap pl. 11.00 tika saņemts izsaukums uz 18. novembra ielu Rēzeknē, kur dega divstāvu dzīvojamās mājas piebūves jumta konstrukcijas 2 kv. m platībā. Ugunsgrēkā cieta cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.