„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+2.2 °C
apmācies

Notiks Preiļu novada čempionāts zemledus makšķerēšanā

Zemledus makšķerēšanas sporta cienītājus 2. martā aicina uz Preiļu novada atklāto čempionātu un Preiļu pagasta čempionātu zemledus makšķerēšanā. 

Čempionāts notiks pl. 9.00 Preiļu novada Feimankas ūdenskrātuvē pie „Ozolkrastu” mājām. Dalībnieku reģistrācija – no pl. 8.30.

Sacensībās piedalās komandas, kuras sastāvā trīs dalībnieki neatkarīgi no vecuma un dzimuma. Drīkst startēt arī individuālajā vērtējumā.

Preiļu novada atklātajā čempionātā var piedalīties jebkurš interesents. Preiļu pagasta čempionātā tiek vērtēti tikai Preiļu pagasta iedzīvotāji individuālajā vērtējumā.

Par uzvarētāju individuālajā vērtējumā gan novada, gan pagasta vērtējumā kļūst sportists, kuram lielāks noķerto zivju svars. Par uzvarētāju komandu vērtējumā kļūst tā komanda, kurai, summējot individuāli izcīnītās vietas, ir mazākā punktu summa. Ja punktu skaits ir vienāds, augstāka vieta tai komandai, kurai lielāks zivju kopsvars.