„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+9.1 °C
apmācies

Finālā „Dinaburgai” neveicas

JAHL finālā četru komandu turnīrā „Dinaburga” joprojām atrodas ceturtajā vietā. Daugavpils hokejisti piedzīvoja zaudējumu ceturtajā spēlē pēc kārtas, tostarp divās – papildlaikā.

Finālturnīra sākumā daugavpilieši aizvadīja trīs spēles izbraukumā, un tikai 7. aprīlī spēlēja savā laukumā. Sava arēna sākumā palīdzēja – pēc diviem periodiem „Dinaburga” bija vadībā ar rezultātu 3:1. Taču trešajā periodā „Rīgai 2002” izdevās izlīdzināt rezultātu, kad līdz spēles beigu signālam bija atlikusi viena minūte. Uzvarētājs tika noskaidrots papildlaikā, kurā „Rīga 2002” spēlētājiem veicās labāk – 3:4.

Spēle bija rupja. Abi klubi savāca tik daudz soda minūšu, cik nebija nopelnījuši pat vairākās sezonas spēlēs. „Dinaburga” šajā spēlē savāca vairāk nekā ceturtdaļu no regulārajā čempionātā saņemtajām soda minūtēm.

„Dinaburgai” atlikušas divas spēles. Vairs nav iespējams izcīnīt čempionu titulu, arī sudraba  medaļas ir nereāls sapnis, taču var pacīnīties par bronzu.