„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.0 °C
apmācies

Ugunsgrēkos cietuši cilvēki

6. aprīlī ap pl. 14.15 VUGD saņēma izsaukumu uz Ciblas novadu, kur bija izcēlies kūlas ugunsgrēks. Ugunsdzēsējiem ierodoties notikuma vietā, kūla dega lielā platībā un liesmas bija apņēmušas arī blakus esošo neapsaimniekoto ēku un trīs šķūņus. Mēģinot nodzēst ugunsgrēku pirms VUGD ierašanās, cieta cilvēks, kurš tika nodots NMPD mediķiem. Pl. 18.56 ugunsgrēks tika likvidēts un tajā 30 hektāru platībā dega kūla un četras ēkas.

Sestdienas vakarā ap pl. 21.20 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Rēzeknes novadu, kur, saskaņā ar sākotnējo informāciju, ugunsgrēks bija izcēlies šķūnī. Ugunsdzēsējiem ierodoties notikuma vietā, ar atklātu liesmu dega dzīvojamā māja, saimniecības ēka, šķūnis un kūts 286 kv. m platībā, kā arī pērnā zāle 300 kv. m platībā. Mēģinot nodzēst ugunsgrēku pirms VUGD ierašanās, cieta cilvēks, kurš tika nodots NMPD mediķiem. Pl. 6.27 ugunsgrēks tika likvidēts.