„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+11.6 °C
nedaudz mākoņains

„Dinaburgai” finālā klājās smagi

Daugavpils komandas „Dinaburga” hokejisti noslēdza sezonu ar uzvaru, pieveicot „Liepāju” – 5:2, taču ar to bija par maz, lai iekļūtu labāko trijniekā.

Izcīnot šo vienīgo uzvaru čempionāta finālā, Daugavpils komanda varēja nodrošināt sev bronzas medaļas, ja vien „Rīga 2002” šajā dienā zaudētu spēlē Ventspilī, taču galvaspilsētas komanda uzvarēja pēcspēles metienu sērijā, tādējādi „Dinaburga” palika pēdējā vietā.

Par šādu situāciju jau regulārā čempionāta bija nobažījies treneris Jurijs Agureikins, runājot par „Dinaburgas” īso rezervistu soliņu. Daudziem spēlētājiem bija traumas vai arī viņi tikko bija tās izārstējuši un atsākuši spēlēt. Savukārt pretinieki varēja piesaistīt virslīgas spēlētājus. Daugavpils klubam nebija rezerves, bet fināla grafiks, kad divās nedēļās bija jāaizvada sešas spēles, neļāva komandai pilnībā atjaunot spēkus, turklāt jaunajiem hokejistiem bija jāpiedalās jauniešu turnīros. Šajā situācijā komanda izdarīja visu, ko spēja, un kā vājš mierinājums varētu kalpot līderpozīcija visa regulārā turnīra laikā.

Kluba administrācija plāno jaunajā sezonā iesniegt pieteikumu dalībai virslīgā, tāpēc tas, kāds būs kluba sastāvs septembrī, būs atkarīgs no tā finansējuma.